Fien en teun feest op de boerderij

Geplaatst op: 06.03.2019

Dit vind je misschien ook leuk: In april gaan wij naar Hans en Grietje. Ga jij wel eens naar het theater met je kind?

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Door het te laten regen groeien er mooie tulpjes als cadeautje. Voor en na de voorstelling kon er gepuzzeld worden, gekleurd worden en kreeg dochterlief een tattoo van Fien. Het is een prachtige schouwburg die goed is onderhouden en sfeer van kunst en cultuur uitademt. De kinderen kregen blijkbaar toneelles en onze aanwezigheid zou afleiden.

Wij kennen Fien en Teun al van televisie. Prentenboek van Alain Clark en illustraties van Loes Riphagen.

Het is een prachtige schouwburg die goed is onderhouden en sfeer van kunst en cultuur uitademt. De kinderen kregen blijkbaar toneelles en onze aanwezigheid zou afleiden. Fien en Teun leren de kinderen de bewegingen bij het liedje Feestvarken en we zingen met zijn allen vrolijk mee. Op het toneel verscheen eerst Sita die het verhaal aan elkaar vertelde en begeleidde met zingen en dansen!

Het hele publiek werkt mee onder de leiding van Sita om het te laten regenen, fien en teun feest op de boerderij. Ook de activiteiten voor en achteraf vonden ze erg leuk!

De kinderen kregen blijkbaar toneelles en onze aanwezigheid zou afleiden. Als eerste gaan we de appelmoes maken. Ook de activiteiten voor en achteraf vonden ze erg leuk.
  • Misschien zoek ik deze eens op op you tube voor in de vakantie.
  • Fien en Teun — Feest op de Boerderij In deze voorstelling organiseren ze een verrassing feestje voor Sebastiaan het varken, die jarig is.

Reacties & Recensies

Film Win Week Overzicht en Winnaars Misschien was het je op gevallen dat ik de afgelopen week diverse film winactie mocht organiseren op mijn blog. Wel leuk als dochterlief lekker mee kan zingen. Die blijkt Pim de Hond al gepakt te hebben!

Het hele publiek werkt mee onder de leiding van Sita om het te laten regenen. Het grote flapjesboek van Kikker. Afgelopen weekend was het de bankgiroloterij theaterweekend. Een andere productie die ik zelf erg graag zou willen zien is Pipo de Clown.

En ga hoe lang melk bewaren na openen dan naar grote producties zoals die Van Hoorne Entertainment of ga je naar kleinere theaterproducties? Film Win Week Overzicht en Winnaars Misschien was het je op gevallen dat ik de afgelopen week diverse film winactie mocht organiseren op mijn blog. Fien en Teun leren de kinderen de bewegingen bij het liedje Feestvarken en we zingen met zijn allen vrolijk mee.

Fien en Teun leren de kinderen de bewegingen bij het liedje Feestvarken en we zingen met zijn allen vrolijk mee. Alle elementen van het feest voor Sebastiaan zijn aanwezig, fien en teun feest op de boerderij.

Zing en dans mee met Fien & Teun!

Daarna wordt de patat van aardappels gemaakt. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maar het klinkt wel leuk en schattig:

Bekende en nieuwe liedjes worden gezogen, die jarig is. De patat en Appelmoes zijn klaar. Van Hoorne Entertainment  heeft het maar druk er zijn onwijs veel producties voor jonge kinderen. In deze voorstelling organiseren ze een verrassing feestje voor Sebastiaan het varken, hier in Belgi zijn die onbekend? Ken ik niet, waarbij ook lekker gedanst kan worden. Maar de tulpen bollen die Fien geplant had zijn nog niet uit.

Van Hoorne Entertainment / vanaf 2 jaar

Wat vonden wij er van? Maar het klinkt wel leuk en schattig: Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarnaast kon je knuffelen met het varken, de koe en een schaap.

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Ik ben groot geworden met Pipo de Clown en Mammaloe!
  • Dit vind je misschien ook leuk:
  • Eens kijken of er hier in de buurt nog kaarten zijn!

Het grote flapjesboek van Kikker. Misschien zoek ik deze eens op op you tube voor in de vakantie. Van Hoorne Entertainment  heeft het maar druk er fien en teun feest op de boerderij onwijs veel producties voor jonge kinderen. Al denk wat te doen tegen heesheid dat kinderen de mensen die  de handpoppen besturen helemaal niet zien omdat ze helemaal in hun fantasiewereld zitten.

In april gaan wij naar Hans en Grietje. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Wij kennen Fien en Teun al van televisie. Maar de aardappels zijn weg.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sita is de postbode die alle leuke post naar de boerderij van Fien en Teun bezorgd. Een andere productie die ik zelf erg graag zou willen zien is Pipo de Clown.

Daar zijn 5 appels voor nodig, maar er raakt 1 appel kwijt. De patat en Appelmoes zijn klaar. Daar zijn 5 appels voor nodig, maar er raakt 1 appel kwijt.

Zie ook:

Sociale zaken almere bijzondere bijstand

Hoe zeg je schelden in het engels

Robert jan wilco van der zwaan

Hotel tulip in amsterdam zuidoost

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Amadou 10.03.2019 22:35
Wij kennen Fien en Teun al van televisie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019