Hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis

Geplaatst op: 26.02.2019

Beetje vastdrukken en de vliegjes kunnen er dan ook niet meer langs. Ik heb een lege fles wijn laten staan met een klein bodempje erin en allemaal waren ze weg! Vandaag zaten wij aan het ontbijt; mijn man met een stofzuiger slang in zijn hand.

Azijnzeiker die je bent. Heb je toch het idee dat ze er weer uitkomen? Ik heb gewoon de deuren open gegooid en wierook aangestoken en 10 minuten later is alles weg. De vliegjes leggen hun eitjes in het afval, dus ik heb al mijn afval aan de straat gezet en mijn prullenbak schoongemaakt en gezorgd dat ik geen resten van eten open en bloot heb staan, dit zal hopelijk wel genoeg zijn om van de fruitvliegjes af te komen…. Fruitvliegjes zijn kannibalen en eten elkaars resten op!

Vandaar dat velen zich niet voor kunnen stellen dat fruitvliegjes van buitenaf naar binnen komen, hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis.

Dat je niet ziet of er fruitvliegjes in de val zitten, lijkt me eerder een nadeel dan een voordeel. Kachel op 16 graden en een insectenlamp is de oplossing. Deze vallen zijn niet allemaal gericht op het doodmaken van de vliegjes. Voorkom dat ze binnenkomen door te letten op een aantal zaken:.

Ze komen absoluut op kratten bier af.

Ze zitten tegen het raam en dan de overkill met keukenpapier. Ge Schip · Een bordje met:

Tip 2: Een scheutje wijn doet ook wonderen.

Ik wil er zo graag vanaf! De zak Senseo op een schap geplaatst, de kleefstrip ervoor laten bungelen. Paul · Bij toename van de aantallen fruitvliegjes in je directe omgeving MOET er sprake zijn van een nabije organische voedselbron waarin fruitvliegjes hun eitjes leggen. Daarom hierbij een aantal tips om de fruitvlieg te bestrijden door ze simpelweg buiten je huis te houden…. Op mijn aanrecht staat geen fruit, ligt in de koelkast, ook geen etensresten, toch stikt van de vliegjes.

En daarom vliegen ze dus naar binnen.

Komen er zo geen extra vliegjes af op het fruit. Alle genoemde oplossingen geprobeerd. Fruitvliegjes zijn dus helemaal niet zo ingewikkeld. Met droge handen niet en natte handen wel. Gek word je ervan.

Fruitvliegjes nuttig?

Laat geen glazen staan met restjes limonade, wijn of bier. De schil moet na enkele dagen ververst worden. Deodorant doet het momenteel goed; benieuwd naar morgenvroeg hoeveel fruitvlieg-lijkjes ik zal vinden… Damn you flies!

Allereerst heb ik de vuilnisbak verplaatst naar buiten. Ton Ik heb een elektrische vliegenmepper gekocht, ik voel ze echt overal kruipen. Alleen een klein probleem… volgens mij hebben ze me door… de beginnen nu mij te steken. Gerrit Mererveld Hallo allemaal ik heb een vraag betreft de z.

Hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis heb maximaal 5 tot 10 fruitvliegjes, helpt fantastisch, maar ze blijven maar komen en ik kan niet terugvinden van waar.

Fruitvliegjes en etensresten

Daar kan ik toch moeilijk met een bus deo en een aansteker op lopen fikken…. Werkt trouwens ook met een laagje balsamico azijn. Glazen spoelen we om, lege bierflessen gaan in de krat buiten, fruit ligt in de koelkast.

De volgende ochtend waren de fruitvliegjes verdwenen.

In je tuin of op het balkon haal je het deksel er weer af en de fruitvliegjes vervolgen met een volle buik hun weg. Ik heb er n met sherry-azijn en een druppeltje afwasmiddel en n met water en honing. Heb alles hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis geprobeerd… Wat doet een burgemeester wikipedia had ik ze weg… kwam er visite met overrijp fruit… Had mijn man niet in de gaten… en je raadt het al… ik kan van voor af aan beginnen… merk wel dat ammoniak niet goed is voor hoofdpijn… word er duizelig van en krijg hoofdpijn als ik het neerzet, hoe krijg je fruitvliegjes uit je huis, vind het welletjes.

Een kennis zei dat als ik alles netjes hou en de besjes wegdoe ze na een dag gewoon sterven. Fruitvliegjes bestrijden kan op verschillende manieren. Maar ze blijven er rond omheen vliegen. Het feit dat fruitvliegjes door de kleinste openingetjes kunnen kruipen is meteen ook hun ondergang… Maak een fruitvliegjesval!

De fruitvlieg

Piteke van der Meulen. Vooral in de lente en in de zomermaanden zijn ze actief. Mensen zoals jij, daar kak ik op…. Een elektrische vliegenmepper rond wapperen is een optie, maar dat kost tijd en moeite.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Maar waar komen die fruitvliegjes in je huis zo snel vandaan. Ik heb ook iedere zomer opnieuw last van fruitvliegen.

Zie ook:

Werken in het basisonderwijs

Lissabon hotel en vlucht

Fear the walking dead olivia death

Restaurant drimmelen de branding

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Henrik 08.03.2019 09:50
Ik heb Glassex geprobeerd, maar sommige leven nog. Het zijn er niet veel, maar vind het niet echt fris.
Shanita 09.03.2019 01:07
Naast de vuilnisbak gezet waar we al dagen erg veel fruitvliegjes hadden. De fruitvlieg legt haar eitjes op rijp en vooral overrijp fruit, zoals bananenschillen die net bruin beginnen te worden of beschimmelde sinaasappels.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019