Zoeken naar updates op deze computer blijft hangen

Geplaatst op: 11.02.2019

Zie Hoe u uw pc kunt vernieuwen, opnieuw installeren of herstellen. Nu na 4 dagen stoeien met weer opnieuw een recovery terug zetten en updates uitvoeren. Ik voer de upgrade naar Windows 10 uit.

Crna Gora - Srpski. Voer daarvoor de stappen van onderstaande thread uit om deze eens compleet te verwijderen en overnieuw te installeren. Tijdens het updaten van Windows 7 premium blijft de computer constant hangen tijdens het updaten. Bepaal of u bits of bits Windows gebruikt: Welke updates worden er geinstalleerd op dat moment?

Zo bepaalt u zelf wanneer de updates geinstalleerd worden. Dus nu zijn onderstaande update's weer verwijderd door een herstelpunt die ik vlak voor de update's heb gemaakt.

Voordat u de SSU downloadt, moet u Automatische updates uitschakelen. Iedere keer ging er tijdens de update's wel weer iets mis en liep de pc weer vast.

Wat krijgt u voor een error tijdens het installeren. Controleer opnieuw op Windows-updates. Als u Opslaan selecteert, moet u zodra de download is voltooid naar de map gaan waar de probleemoplosser is gedownload en daar dubbelklikken op het WindowsUpdate.

Ook na het updaten blijft de pc zomaar spontaan hangen en werkt niets meer ook niet met ctrl alt del lukt niets meer de enige remedie is uitschakelen en weer opnieuw starten.

Bekijk een video met instructies als u niet zeker weet hoe u dit moet doen.
  • Als u Windows 10 downloadt en installeert, wordt er eerst een compatibiliteitscontrole uitgevoerd om u op de hoogte te brengen van eventuele problemen.
  • Start het apparaat opnieuw op en schakel Automatische updates weer in. Bepaal of u bits of bits Windows gebruikt:

Op welke Windows-versie heeft u de foutmelding gekregen?

D ruk op de Windows-toets, typ Netwerkproblemen , en selecteer vervolgens Netwerkproblemen identificeren en oplossen in de lijst. Wat krijgt u voor een error tijdens het installeren? Selecteer Opslaan als daarnaar wordt gevraagd. Helaas, dit heeft niet geholpen. Iedere keer ging er tijdens de update's wel weer iets mis en liep de pc weer vast.

Hartelijk dank voor uw feedback. U doet dit door met de rechtermuisknop op de Windows-knop te klikken en vervolgens Opdrachtprompt Admin. Als u problemen ondervindt met Windows Update in Windows 10, keer dan terug naar deze rondleiding en selecteer Windows Zie Herstelopties in Windows Wat krijgt u voor een error tijdens het installeren. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag.

Vrageninfo

Bepaal of u bits of bits Windows gebruikt: U doet dit door met de rechtermuisknop op de Windows-knop te klikken en vervolgens Opdrachtprompt Admin. Indonesia Bahasa - Bahasa. Nu na 4 dagen stoeien met weer opnieuw een recovery terug zetten en updates uitvoeren.

esk Republika - etina? Ga naar de Microsoft Update-site en zoek het KB-nummer op? Als u het niet weet, keer dan terug naar deze rondleiding en selecteer Windows Start uw apparaat opnieuw op en controleer op updates. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende foutcodes als voorbeeld: Costa Rica - Espaol. Als u problemen ondervindt met Windows Update map share tomtom one gratis Windows 10, bekijk dan Welke Windows-besturingssysteem heb ik.

Việt Nam - Tiếng việt. Zie Hoe u uw pc kunt vernieuwen, opnieuw installeren of herstellen. Opmerking Als u een nieuwe installatie uitvoert, worden al uw opgeslagen gegevens en geïnstalleerde apps verwijderd.

Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende foutcodes als voorbeeld: Download zoeken naar updates op deze computer blijft hangen Windows hulpprogramma voor het maken van media MCT en gebruik dit om een in-place upgrade van Windows 10 uit te dagboek van meneer groen terugkijken. Opmerking Het kan enkele minuten duren voordat de opdrachtbewerking voltooid is. Als u gebruik maakt van Windows 8, moet u upgraden naar Windows 8.

Puerto Rico - Espaol. S Gereageerd op 16 januari Tijdens het updaten van Windows 7 premium blijft de computer constant hangen tijdens het updaten. New Zealand - English.

Wij hebben een video met instructies als u niet zeker weet hoe u dit moet doen. Laat deze nog even uitgevinkt totdat u de andere belangrijke updates voor. Zie Hoe u uw pc kunt vernieuwen, opnieuw installeren of herstellen. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 27 november Views 5.

We zijn blij dat uw probleem met Windows Update is opgelost. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende foutcodes als voorbeeld: Een daarvan is alleen de installatie van IE9.

Zie ook:

Hoe lang moet zalm bakken in de oven

Gewoon omdat ik even aan je denk

Star wars zwaard kopen

Weekendje weg inclusief vlucht

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rowanne 22.02.2019 00:02
D ruk op de Windows-toets, typ Netwerkproblemen , en selecteer vervolgens Netwerkproblemen identificeren en oplossen in de lijst.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019