Aftelkalender maken op computer

Geplaatst op: 04.12.2018

Sleep de cursor van de muis zeven hokjes naar rechts en vijf of zes, afhankelijk van de maand hokjes naar beneden en klik. Waarvoor wil je de aftelkalender gebruiken? Maak nieuwe maanden aan.

Wacht tot de kalender is opgeladen. Fazer um Calendário no Word , Deutsch: Herhaal dit proces voor iedere rij vakjes totdat je kalender de door jou gewenste grootte heeft. Het resultaat is een tabel van zeven-bij-zes of zeven-bij-zeven die je als kalender kunt gebruiken. Je vindt deze knop in de sectie 'Tabellen' van de taakbalk.

Vergroot de vakjes van je kalender. Op die manier geef je opdracht het sjabloon van aftelkalender maken op computer kalender te downloaden. Je vindt deze optie aan de linkerbovenkant van de startpagina! Vul gegevens in in je kalender. Wanneer het sjabloon volledig gedownload is wordt de kalender automatisch in Word geopend!

Op die manier kun je in de template store oftewel de sjablonencollectie verschillende modellen voor kalenders bekijken.

  • Een aftelkalender is ideaal wanneer je kind nog een paar nachtjes moet wachten.
  • Voer de dagen van de week in. Zoveel nachtjes als je kind mag aftellen.

STAP 2: soort kalender

Cookies maken wikiHow beter. Log in op je account. Je vindt de zoekbalk in Windows bovenaan op het scherm. Wanneer het sjabloon volledig gedownload is wordt de kalender automatisch in Word geopend. Vervolgens wordt de pagina van die kalender geopend.

Met een aftelkalender kan je zoon of dochter de dagen afstrepen. Sleep de cursor van de muis zeven hokjes naar rechts en vijf of zes, afhankelijk van de maand hokjes naar beneden en klik. Vond je dit een nuttig artikel! Populairste categorien Traktaties Traktatie snoep Spelletjes Gezonde traktatie Peuters en kleuters Versieringen Een aftelkalender is ideaal wanneer je kind nog een paar nachtjes moet wachten, aftelkalender maken op computer.

STAP 1: Kies de maand

Tạo lịch với Word , العربية: Maar hoeveel nachtjes slapen nog voordat Sint en Piet in Nederland zijn. Klik op Nieuw document. Er zijn genoeg momenten te bedenken om een aftelkalender te gebruiken.

Dan kies je daar een leuke foto bij. Als je daarop klikt verschijnt de startpagina van Word aftelkalender maken op computer je scherm. To lch vi Word , : Vervolgens wordt de pagina van die kalender geopend! Jak ve Wordu vytvoit kalend , : Bij onze werktekening kun je tekst toevoegen en een achtergrondkleur selectereren. Aftelkalender maken voor het kinderfeest.

Dan kies je daar een leuke foto bij. Over dit artikel Categorieën: Je vindt deze optie aan de linkerbovenkant van de startpagina.

Jak ve Wordu vytvoit kalend , : Voorbeelden aftelkalender met werktekening We hebben al een paar voorbeelden gemaakt hoe de aftelkalender eruit kan zien met de werktekening. Maar het is ook leuk om aftelkalender maken op computer met je kind een aftelkalender te knutselen. Als je een Mac gebruikt, aftelkalender maken op computer, klik dan eerst op 'Bestand' in de linkerbovenhoek en klik vervolgens op 'Nieuw document op basis van sjabloon…' in het uitklapmenu.

Wacht tot de kalender is opgeladen. Kantoor In andere talen: Aftelkalender maken voor het kinderfeest.

Waarvoor wil je de aftelkalender gebruiken? Zo komt de naam van de maand boven de kalender te staan. Bij onze werktekening kun je tekst toevoegen en een achtergrondkleur selectereren.

Zoveel nachtjes als je kind mag aftellen. Over dit artikel Categorien: Sla je kalender op. Vergroot de vakjes van je kalender?

Zie ook:

Goudse rijpad alphen aan de rijn

Raad voor strafrechtstoepassing en jeugdbescherming adoptie

Gebakken aardappelen met ui en champignons

Vrij reizen studenten ov vakantie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Chirine 09.12.2018 01:42
Laat ze een mooie tekening maken en zet er een paar vakjes met nummertjes bij. Op die manier kun je in de template store oftewel de sjablonencollectie verschillende modellen voor kalenders bekijken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019