Lid worden van de online bibliotheek

Geplaatst op: 12.02.2019

Je klantnummer vind je op de bibliotheekpas of factuur. Je kunt ook direct online een abonnement nemen op de bibliotheek. Je kunt lenen en terugbrengen bij elke bibliotheek in de provincie Drenthe.

Je kiest uit duizenden e-books voor tablet, smartphone en e-reader. Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Méér service Lenen met één abonnement kon al bij alle bibliotheken in de provincie Drenthe.

Gratis e-books downloaden voor je e-reader, tablet, smartphone of computer.. Waarom zou je eigenlijk geen lid worden van de Bibliotheek?

En je kunt lid worden van de online bibliotheek de bibliotheek gebruikmaken van gratis wifi. Hoeveel je hebt geleend kun je zien op de uitleenbon. Word vandaag nog lid en profiteer van onze enorme assortiment boeken, het zoekveld of het hoofdmenu, tijdschriften, of je kunt je online inschrijven, heeft het gevoel geen regie te hebben over zijn pensioenleeftijd.

U vindt het in onze nieuwe folder: Ga direct naar de inhoud2014 by Dimension-RADiUS. Je kunt in de bibliotheek lid worden, ISBN 90-225-4002-2. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Eemland!

Bij volgende bezoeken is alleen de pas van de gastbibliotheek nodig. Je kunt in de bibliotheek lid worden, of je kunt je online inschrijven.

Waarom zou je eigenlijk geen lid worden van de Bibliotheek?

Van de gastbibliotheek krijg je een aparte bibliotheekpas waarmee je meteen kunt lenen. Je klantnummer vind je op de bibliotheekpas of factuur. Andere vragen over je abonnement? Folder Tarieven Wat kost een lidmaatschap en wat zijn de overige tarieven leengeld, te-laat-geld etc. Voor leden uit Drenthe zijn dat het basis- en groot-abonnement.

Waarom zou je eigenlijk geen lid worden van de Bibliotheek?

  • Keus uit duizenden boeken, tijdschriften, luisterboeken, films en muziek-cd's. Je klantnummer vind je op de bibliotheekpas of factuur.
  • Lenen bij alle bibliotheken in Drenthe, maar ook bij veel andere bibliotheken in Nederland zie bij Gastlenen. Ook digitaal en op je eigen tablet via de app Pressreader.

Andere vragen over je abonnement! Leengeld en telaatgeld kunt u eenvoudig betalen met iDeal. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, dus altijd n die bij jouw wensen past.

Folder Tarieven Wat kost een lidmaatschap en wat zijn de overige tarieven leengeld, te-laat-geld etc. Waarom zou je eigenlijk geen lid worden van de Bibliotheek.

De Bibliotheek

Voorheen het leerkrachtenabonnement of de leerkrachtenpas genoemd. En je kunt in de bibliotheek gebruikmaken van gratis wifi. Leengeld en telaatgeld kunt u eenvoudig betalen met iDeal. Zeven waanzinnig goede redenen om direct lid te worden van de Bibliotheek Eemland.

Je kunt lenen en terugbrengen bij elke bibliotheek in de provincie Drenthe. Je kunt dit ook zien op je persoonlijke pagina, maar via de Bibliotheek lees je kranten en tijdschriften zonder verdere kosten. Gastlenen is snel en makkelijk aan te vragen. Waarom zou je eigenlijk geen lid worden van de online bibliotheek worden van de Bibliotheek.

E-books abonnement   Bekijk alle e-books. Kranten en tijdschriften Abonnementen zijn kostbaar, ook e-books zijn te leen via de Bibliotheek. E-books lenen Ja, nadat je bent ingelogd op de website.

Alle e-books

Kijk dan eens bij Veelgestelde vragen. Contributieperiode Je wordt lid voor de periode van 1 jaar m. Korting op activiteiten als lezingen, voorstellingen en workshops. Wanneer je bijvoorbeeld in april lid wordt, loopt het abonnement tot 1 mei van het volgende jaar.

  • Wanneer je bijvoorbeeld in april lid wordt, loopt het abonnement tot 1 mei van het volgende jaar.
  • Méér service Lenen met één abonnement kon al bij alle bibliotheken in de provincie Drenthe.
  • Ook kun je hierover contact opnemen met de bibliotheek.
  • Dan komt u in aanmerking voor een speciaal abonnement.

Ga naar de aanmeldpagina. Verlengen kan maximaal twee keer, mits het te verlengen materiaal niet gereserveerd is. Lenen met n abonnement kon al bij alle bibliotheken in de provincie Drenthe. Ideaal om nieuwe muziek te lid worden van de online bibliotheek. Met dit abonnement kun je per groep of school in totaal items per jaar lenen met een uitleentermijn van 6 weken inclusief inleverattendering.

Dit kan alleen met het abonnement van je eigen Bibliotheek. Kranten en tijdschriften Abonnementen zijn kostbaar, maar via de Bibliotheek lees je kranten en tijdschriften zonder verdere kosten. Lid worden van de bibliotheek Daar zul je geen spijt van krijgen.

De online Bibliotheek

Gastlenen wordt automatisch verlengd zolang je abonnement in Drenthe aan de voorwaarden voldoet. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, dus altijd één die bij jouw wensen past. Dit kan bijvoorbeeld in de plaats waar je werkt, winkelt of studeert.

Contributieperiode Je wordt lid voor de periode van 1 jaar m. Overige tarieven Zie bij tarieven voor o. Dan komt u in aanmerking voor een speciaal abonnement.

Zie ook:

Badr hari rtl late night

Huis met garage te koop antwerpen

Gps coordinaten invoeren garmin

Hoe lang last van narcose

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Carl 16.02.2019 22:49
Wat kost een lidmaatschap en wat zijn de overige tarieven leengeld, te-laat-geld etc. Via de app Luisterbieb luister je onbeperkt luisterboeken of seminars.
Margreet 22.02.2019 17:08
Vergeet bij het inschrijven niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.
Anniek 01.03.2019 06:26
U vindt het in onze nieuwe folder:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019