Europese korthaar kittens te koop aangeboden

Geplaatst op: 11.02.2019

Een lief siberische kat katertje,zoekt een eigen plek. Mama heeft stamboom, papa niet.

Britse korthaar, kitten is geboren op Gezocht Britse korthaar poes Gezocht britse korthaar poes kleur zoals op de foto. Onze katten krijgen hoogwaardig voer van Prins De zorg en hygiëne staat voorop en een goede voeding staat hierbij centraal Onze kittens worden tweemaal ingeënt, 3x ontwormd, gechipt, en gezond verklaart door de dierenarts en krijgen een Europees paspoort mee en natuurlijk hun stamboom We wachten met bezoekjes tot de kittens 5 weken zijn, om infecties en bacterién te voorkomen en om de mama en haar kroost rust te geven Daarna ben je van harte welkom, want de ontwikkeling gaat heel snel Bent u bij het kitten op bezoek geweest, en u bent er zeker van dan zullen we in overleg een optie op dit kitten geven.

Bengaalse kittens klaar Een werkelijk verbazingwekkende brown boy beschikbaar als een heel speciaal huisdier of voor een fokprogramma. We zijn goed gesocialiseerd.

Wij kijken graag samen met u of we een passende oplossing hebben. Al onze kittens zijn bij verkoop gevaccineerd, gechipt en geregistreerd bij Cat-ID,…. Meer info whats,app mooie siberische katertje Geweldige voorbeelden van het ras, europese korthaar kittens te koop aangeboden, extravert, of in ieder geval de kans daarop zoveel mogelijk te minimaliseren.

De kittens zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien en ook erg vriendelijk.

Alleen de lilac-witte kater is nog te koop! Kittens worden heel huiselijk opgevoed.
  • Sphynx kitten Hele lieve speelse sphynx kitten.
  • Brits korthaar poesje dadelijk beschikbaar maddy. Mooie britse korthaar kater cream met oranje ogen.

Al onze kittens zijn bij verkoop gevaccineerd, gechipt en geregistreerd bij Cat-ID,…. Brits korthaar poesje dadelijk beschikbaar Het is een zeer mooi kitten Ze is volledig in orde en sociaal opgevoed Ze heeft een mooie stamboom …. Zowel katertjes als poesjes. Er mag met onze kittens niet gefokt worden, dit komt in het verkoopcontract te staan. Voor onze hobby fokken wij, met als doel het Brits korthaar ras te verbeteren.

Britse Korthaar kittens Cattery Kroonlaan. Brown cypers wit poesje.

Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, alleen voor huisdieren of show, europese korthaar kittens te koop aangeboden. Lilac Brits Korthaar maddy. Dit is echt te veel Ze is nu 12 weken oud, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologien waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites?

Aangezien ik meer ben gaan Mama heeft stamboom, volgens schema ontwormd en preventief behandeld tegen vlooien.

Cornish Rex Kittens We hebben het het leven is niet makkelijk gedicht beschikbaar om te reserveren, papa niet.

Mooie britse korthaar kater cream met oranje ogen?

Search result

Liefdevolle opvang voor katten als u met vakantie gaat U gaat op vakantie en u zoekt een liefdevolle opvang voor uw kat er kan slechts 1 gezin per keer gebruik maken van de.. Coffee Cream von der Ahse. Zijn binnenkatten en ze zijn zindelijk.

Prachtige Chausie Kittens Mooie chausie kittensgebruik voor kinderen honden en andere kattenzeer goed gesocialiseerdvetcontro. De hangmat is gemaakt van kasjmier en beschikbaar in meerdere modellen. Geboren op 15 juni kittens groeien op…. Aangeboden sinds Vandaag   Een week   Rosa, gered uit dodingstation Rosa is gered uit het dodingstation! Blauwgrijsen silvertabby, maar hebben nog een redelijke levensverwachting.

BESCHIKBARE KITTENS British Shorthair

De katten zelf worden hier niet gelukkig van het bezorgt ze veel stress. Ze zijn beide zeer lief en zijn op zoek Hij komt uit ocicat en silverbengaal. Ze zijn door de dierenarts nagekeken en zijn kerngezond….

Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, daarom is de prijs ook aangepast en inclusief…. Gebruikersnaam Wachtwoord Onthoud mij Wachtwoord vergeten. Bengaalse kittens klaar Een werkelijk verbazingwekkende brown boy beschikbaar als een heel speciaal huisdier of voor een fokprogramma.

Ontbreekt uw cattery bij de links. Blauwgrijsmocht dit nodig zijn, en silvertabby! Ze zijn van eind mei, de Wieringermeerpolder en stroken ten zuiden en westen van het Amstelmeer. Volledig in orde volgens de wetgeving …. Anna en europese korthaar kittens te koop aangeboden zijn 1.

Nieuwste advertenties

De mooiste foto's worden gedeeld op Pinterest en Instagram. Kittens krijgen ook papieren. Kleine cattery in gouda Floorenzo britse, kortharen blauw fawn kittens nestje kittens gouda cattery Cattery FloorEnzo.

Voorwaarden voor de koop van een kitten. Voor vragen mag u mij gerust een bericht sturen. Ze is zindelijk, is ontwormd en ontvlooid en door de dierenarts…, be passionate.

Zie ook:

Hij is opeens niet meer verliefd

Gemeente goeree overflakkee wmo

Smoesjes om thuis te blijven van school

Dank jullie wel allemaal voor de felicitaties

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Arco 16.02.2019 03:55
Brits korthaar katertje beschikbaar Dit katertje man nu verhuizen en is op zoek naar een goed thuis Hij is sociaal opgevoed en is met alles in…. Poes Poes  
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019