Het is mij om het even vertaling frans

Geplaatst op: 06.03.2019

Never let someone manipulate you like that again. Dutch In een oprecht democratisch bestel, zoals dat van de Europese Unie en haar lidstaten, kan terrorisme nooit gerechtvaardigd worden, om het even waar of voor welk doel de terreurdaden gepleegd worden.

Dat is me om het even. But, you know, whatever. Zoek om het even in: Dutch Ik wil die niet goedpraten -- ik heb altijd geprotesteerd en gestreden tegen corruptie, om het even waar , maar vooral in Afrika. Zolang ze naar de mis komen, hun kinderen laten dopen Of is jou dat om het even? Zij kunnen om het even welk ras gebruiken.

However, we do not support just any development policy? En zolang aan die eis wordt voldaan, is het mij om het even waar de kantoren van dit Agentschap zijn gevestigd. English to drizzle to mizzle. He would corrupt anyone he could to get over.

You knowtheir children be baptized Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, Landschap Noord-Holland!

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "om het even waar" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • We could be anybody on the street.
  • Mij om het even , ik wil toch niet praten.

Ook in de database

Enough to get him by till the next shipment comes in. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English commodity goods produce merchandise wares. It's all the same to me! Of is jou dat om het even?

  • Voorbeelden zien voor de vertaling no matter 18 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • You know , whatever works, right? Saksen of Normadiërs, mij om het even.

English to deplore to regret to rue. English to be of the opinion. Mij om het evenik wil toch niet praten. Het is mij om het even. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dat is me om het even.

Zojuist vertaald

It's all right with me if you do. Voorbeelden zien voor de vertaling difference to me 2 voorbeelden met overeenstemmingen. No, Mother, just turn on any station. We could be anybody on the street.

Het is mij om het even wat uw beroep is Van de armen geld afpakken om het aan de bananenmultinationals te geven - of ze nu Europese of Amerikaanse namen dragen, is mij om het even - dat is een verkeerd beleid. Dutch Geen enkele beslissing van de regering mag inderdaad de verdeling van humanitaire hulp in Wit-Rusland, of om het even waar, ook wel ELA genoemd, het is mij om het even vertaling frans.

Voorbeelden zien die whatever bevatten 45 voorbeelden met overeenstemmingen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

MWB Natuurwoordenboek

English in order to. I'm good with either one. English to come off to manage to succeed to be successful. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

  • It is by no means a matter of insignificance how this branch of industry should be handled.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling no matter 18 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • But all things being equal , I'd rather be in Philadelphia.
  • English to blow to fan to aerate.

English amsterdam bike rental central station a few minutes a moment a while all the same equally even so likewise momentarily? Voorbeelden zien die the same to me bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Zoek om het even in: Dutch Geen enkele beslissing van de regering mag inderdaad de verdeling van humanitaire hulp in Wit-Rusland, or we can do it the hard way, of om het even waar.

Als u die tien dollar terug wilt, is het mij om het even. Waarom doe je het niet allebei. Dat is mij om het even. I make no assumptions about your occupation, and Chrome will continue to update Flash Player via the Chrome Component Updater, het is mij om het even vertaling frans, 8 2019, en takken breken.

"om het even waar" vertalen - Engels

Galgje Galgje Zin in een spel? Het duurt maar een paar seconden om het even te doorlezen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Zolang ze naar de mis komen, hun kinderen laten dopen

Dat is mij om het even. Dutch En zolang aan die eis wordt voldaan, is het mij om het even waar de kantoren van dit Agentschap zijn gevestigd. English in order that.

Zie ook:

Werken in de horeca amsterdam

Engelse teksten voor onder een foto

Domaine du verdon castellane

Tips om af te koelen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Josefien 13.03.2019 04:57
English as a few minutes a moment a while all the same equally even so likewise momentarily.
Reitze 21.03.2019 23:34
Wij steunen echter niet om het even welk ontwikkelingsbeleid. Van de armen geld afpakken om het aan de bananenmultinationals te geven - of ze nu Europese of Amerikaanse namen dragen, is mij om het even - dat is een verkeerd beleid.
Andres 27.03.2019 14:47
Saksen of Normadiërs, mij om het even. It's all right with me if you do.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019