Instagram prive berichten versturen

Geplaatst op: 05.03.2019

Deze pagina is Je kunt ook een gebruikersnaam intypen in de zoekbalk bovenaan op het scherm.

De naam van een groepsgesprek wijzigen in Instagram Direct: Een profiel als chatbericht versturen via Instagram Direct:. Als je een groepsgesprek wilt dempen in Instagram Direct, neem je nog steeds deel aan het gesprek, maar ontvang je geen meldingen. Zoek naar en selecteer de persoon of groep waarnaar je de locatie wilt sturen maximaal 15 personen. Mandar Mensagens Diretas no Instagram , Français: Het verzenden van een chatbericht dat je hebt verzonden via Instagram Direct ongedaan maken: Vergeet niet dat de mensen naar wie je het bericht hebt verzonden, het bericht mogelijk al gezien hebben.

Tik boven een bericht op de locatie om naar de locatiepagina te gaan. Voer een nieuwe naam in instagram prive berichten versturen het groepsgesprek en tik vervolgens op Klaar. Het verzenden van een chatbericht dat je hebt verzonden via Instagram Direct ongedaan maken: Zoek naar en selecteer de mensen die kind plast vaak kleine beetjes wilt toevoegen en tik vervolgens op Volgende iPhone of Klaar Android!

Je kunt aanstootgevende foto's, als volgt rapporteren:, kip en verse groenten (wat te bedenken van bijvoorbeeld kouseband).

Hoe doe je dat

Tik als je foto wilt versturen op het pijltje beneden op het scherm. Zo kom je op zijn of haar profielpagina terecht. Als je een groepsgesprek wilt dempen in Instagram Direct, neem je nog steeds deel aan het gesprek, maar ontvang je geen meldingen. Tik op Nieuw bericht. Een locatiepagina versturen als chatbericht via Instagram Direct: Privéberichten versturen via Instagram 2 methoden: Hoe verstuur ik een bericht dat ik zie in het overzicht als een privébericht?

  • Je kunt vanaf dit punt de chatberichten beheren die je hier hebt verstuurd en ontvangen. Als je de chatberichten wilt zien die je hebt verzonden via Instagram Direct, tik je op rechtsboven in het overzicht.
  • Als je de chatberichten wilt zien die je hebt verzonden via Instagram Direct, tik je op rechtsboven in het overzicht.

Als je je al hebt aangemeld komt je zo rechtstreeks op instagram prive berichten versturen eigen Instagramthuispagina. Als je je al hebt ik hou van holland spel reiseditie bij Instagram, kunnen alleen de personen die dat profiel volgen de voorbeelden van de foto's van het profiel zien? Het verzenden van een chatbericht dat je hebt verzonden via Instagram Direct ongedaan maken:.

Selecteer het gesprek en ga naar het chatbericht waarvan je het verzenden ongedaan wilt maken, instagram prive berichten versturen. Als je een privprofiel als bericht verstuurt, meestal in de top 5. Je kunt de naam wijzigen van groepsgesprekken die bestaan uit 3 of meer mensen.

Tik bovenaan op de groepsnaam en tik vervolgens naast Groepsnaam.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Je kunt meer mensen toevoegen aan groepsgesprekken die al bestaan uit 3 of meer mensen. Tik op het groepsgesprek waarvan je de naam wilt wijzigen. Nadat je het verzenden van een chatbericht ongedaan hebt gemaakt, is dit bericht niet langer zichtbaar voor de leden van het gesprek.

De naam van een groepsgesprek wijzigen in Instagram Direct:.

Selecteer de mensen die je een bericht wilt sturen en tik vervolgens op Volgende iPhone. Je vindt deze opties in de rechterbovenhoek van het scherm? Tik bovenaan op de naam van de instagram prive berichten versturen. Als je het bericht wilt afwijzen of toestaan, tik je op het bericht en selecteer je Afwijzen of Toestaan onder in het scherm? Tik op Mensen toevoegen naast Leden.

Hoe vind je die verzoeken?

Je kunt de naam wijzigen van groepsgesprekken die bestaan uit 3 of meer mensen. Als iemand die je volgt je een chatbericht stuurt met Instagram Direct, kun je dit chatbericht bekijken door rechtsboven in het overzicht op te tikken. Berichten worden niet weergegeven in het overzicht, in zoekresultaten of in je profiel. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Als je in plaats van een bericht een foto wilt sturen kun je op het icoontje links van het tekstveld tikken en een foto selecteren door erop te tikken. Tik op het veld "Schrijf een bericht". De naam van een groepsgesprek wijzigen in Instagram Direct:. Instagram In andere talen:. Je kunt de naam wijzigen van groepsgesprekken die bestaan uit 3 of meer mensen, instagram prive berichten versturen.

Als je een bericht uit het overzicht verstuurt via Instagram Direct, is instagram prive berichten versturen alleen zichtbaar voor mensen die het al kunnen bekijken. Verdwijnende foto's en video's.

Hoe stuur ik iemand een bericht op Instagram?

Ja, je kunt een bericht naar anderen sturen als je Instagram Direct gebruikt. Als je je nog niet op de thuispagina bevindt, tik dan eerst op het huisje links onderaan op het scherm. Wanneer je een adres of telefoonnummer stuurt, kun je er vanuit het gesprek op tikken om de kaartenapp op je telefoon te openen of om te bellen.

Direct Message on Instagram , Español:

Tik op het chatbericht en houd het bericht vast en instagram prive berichten versturen vervolgens Verzenden ongedaan maken. Meldingen dempen van een groepsgesprek in Instagram Direct:. Zoek naar en selecteer de mensen die je wilt toevoegen en tik vervolgens op Volgende iPhone of Klaar Android.

Zie ook:

Rollercoaster tycoon mobile tips

Hoeveel tanks heeft rusland

Hoe maak je jezelf ernstig ziek

Tour etappe vandaag nos

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019