Pitch en putt regio utrecht

Geplaatst op: 14.01.2019

Bovendien is er een goede tea-room en een prachtig terras. Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google.

Wordt het bij deze plek aangeraden een donatie te geven? Prima gerechten en vriendelijke bediening. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Schop een hole-in-one met voetgolf. Op de kaart staan biologische en streekeigen producten, op smaak gebracht met kruiden uit eigen kruidentuin.

Lees de review over Groepsactiviteiten Kameryck. Tijd van het jaar, pitch en putt regio utrecht. We speelden voor 9 holes met een van mijn vrienden en betaalden 26 Euro. Beoordeeld op 5 februari Keurig verzorgde baan, genoeg uitdaging. Beoordeeld op 25 augustus Verjaarsfeestje voor jong en "oud". Een locatie om 'ryckelijk' te genieten. Je hoeft er niet te golfen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. We kregen een korte uitleg en gingen op pad om 9 holes te doen.

Diepenheim

Is er een aanbevolen kledingvoorschrift voor deze plek of activiteit? Meer dan 3 uur. Zou je aanbevelen om comfortabele schoenen te dragen op deze plek of bij deze activiteit?

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Zou je deze plek of activiteit associëren met natuur?

  • Beoordeeld op 4 oktober Door inspanning relaxen. De kok tovert zo een mooi stuk vlees, vis of een goede hamburger op tafel.
  • De baan gisteravond was prachtig goed Beoordeeld op 25 augustus

Beoordeeld op 16 juli via mobiele applicatie Bedrijfsuitje. Wij waren hier op een zondagmiddag met zijn drien. Meer dan 3 uur? Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Pitch en putt is pitch en putt regio utrecht hele leuke combinatie tussen golf en mini golf, het is zeker een activiteit waar je bijna een hele dag voor uit kan trekken.

Zoek op de kaart

Wij waren hier op een zondagmiddag met zijn drieën. Prima gerechten en vriendelijke bediening. Mooi uitzicht op de plas ende bedrijvigheid van de golf.

Meer dan 3 uur. Bovendien is er een goede tea-room en een prachtig terras. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Attracties in de buurt Bekijk alle 16 attracties in de buurt. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap.

Pitch&Putt golf

Is deze attractie een "must-see" -locatie? Opa wordt 79 jaar, kinderen en kleinkinderen een paar leuke uren met een lekker dineetje. Beoordeeld op 9 oktober Leuke introductie tot echt golfen!

Schop een hole-in-one met voetgolf. We hadden de dag ervoor al contact opgenomen via de telefoon en te horen gekregen dat jubileum voorstelling soldaat van oranje niet nodig zou zijn voor deze dag, dat beloofde al een rustige baan.

Let wel; sommige activiteiten - zoals golf - zijn minder goed toegankelijk voor mindervaliden. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud!

Ook voor golfers een leuke oefening op de "short game". Voetgolf Voor wie liever zonder golfclub de baan afwerkt, is voetgolf ideaal. Bovendien is er een goede tea-room en een prachtig terras.

Met een zonnetje op je hoofd is dit een Erg goed verzorgt met o, pitch en putt regio utrecht.

De kok tovert zo een mooi stuk vlees, vis of een goede hamburger op tafel. Attracties in de buurt Bekijk alle 3 attracties in de buurt. We kregen een korte uitleg en gingen op pad om 9 holes te doen.

Beoordeeld op 3 juli via mobiele applicatie Top! Beoordeeld op 16 juli Zeker als je tussen door even een hapje en drankje gaat doen bij het restaurant van Kameryck.

Zie ook:

Raymond van barneveld darts target

Moet chandon ice imperial party pack

Wanneer begint de herfst

Oude houten vloeren te koop

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sheryl 18.01.2019 15:37
Hier moeten jij én de bal langs - het liefst met zo min mogelijk schoten.
Bowen 20.01.2019 16:34
De golfbaan is vanaf 1 maart tot en met 30 november dagelijks geopend vanaf De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.
Menthe 24.01.2019 03:40
Zou je aanbevelen om comfortabele schoenen te dragen op deze plek of bij deze activiteit? Een gouden combinatie van voetbal en golf.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019