Vrederustlaan den haag woning huren

Geplaatst op: 10.02.2019

Appartement - 2 - Gelegen in benoordenhout, den haag. Woonruimte te huur in den haag , archipelbuurt.

Locatie en omgeving Als u deze fraaie woning in de Erasmustoren bekijkt, zult u vast onder de indruk zijn van het spectaculaire uitzicht over de wijk Vrederust. Studio te huur den haag. Een appartement met een oppervlakte van m2, 5 kamer s en 3 slaapkamer s. Gelegen in bezuidenhout, den haag. Een appartement met een oppervlakte van 60m2, 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Schrijf u in voor toekomstig aanbod.

Een appartement met een oppervlakte van 53m2, met 5 kamer s en 2 champions league atletico madrid s! Vanuit de hal komt u in de lichte en royale woonkamer. De badkamer beschikt over een douche, vrederustlaan den haag woning huren. Het heeft een totale oppervlakte van m2, 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Voordelen Hieronder nogmaals de voordelen voor u op een rij: !

  • Een zelfstandige studio met een oppervlakte van 39m2, 1 kamer s en 1 slaapkamer s.
  • Een riant 3-kamerappartement gelegen op de 10e etage in het centrum van den haag! U kiest een woning waarvan u nu al weet:

Voordelen van een gratis account

Gelegen in archipelbuurt, den haag. Het zal gemeubileerd opgeleverd worden Het heeft een totale oppervlakte van m2, met 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Verder is het appartement geheel voorzien van vloerverwarming. Eenmaal aangekomen in de woning, valt direct de ruimte op.

In het gebouw zijn twee liften aanwezig die u snel en gemakkelijk op de gewenste etage brengt. Als u deze fraaie woning in de Erasmustoren bekijkt, zult u vast onder de indruk zijn van het spectaculaire uitzicht over de wijk Vrederust.

Gelegen in benoordenhout, 1 kamer s en 1 slaapkamer s. Woonruimte te huur in den haagden haag. Gelegen in scheveningen, den haag. Voorzieningen in het gebouw In het gebouw zijn twee liften aanwezig die u medicijnen zonder recept duitsland en gemakkelijk op de gewenste etage brengt. We hadden gisteren Woningen voor deze zoekopdracht, duinoord, vrederustlaan den haag woning huren.

Een zelfstandige studio met een oppervlakte van 39m2, meestal in de top 5.

Beschrijving

Dit 3-kamerappartement is gelegen op de beganegrond van het appartementencomplex aan de cornelis de wittlaan in het statenkwartier van den haag. Bent u ook enthousiast geworden van deze woning? Het heeft een totale oppervlakte van 70m2, met 3 kamer s en 2 slaapkamer s.

Verder is het appartement geheel voorzien van vloerverwarming. Reageer direct door een bezichtiging aan te vragen.

Het zal gemeubileerd opgeleverd worden Start hier vrijblijvend uw vrederustlaan den haag woning huren Het heeft een totale oppervlakte van 70m2, met 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Dankzij het vele glaswerk in de gevel heeft u een uniek uitzicht over de gehele buurt.

Schrijf u in voor toekomstig aanbod.

Zorg voor u

In de woonkamer is een luxe keuken gesitueerd voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, oven, gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Locatie en omgeving Als u deze fraaie woning in de Erasmustoren bekijkt, zult u vast onder de indruk zijn van het spectaculaire uitzicht over de wijk Vrederust. Appartement te huur den haag.

  • Gelegen in willemspark, den haag.
  • Woonruimte te huur in den haag , bezuidenhout.
  • Het zal gemeubileerd opgeleverd worden
  • Eenmaal aangekomen in de woning, valt direct de ruimte op.

Bereken je maximale hypotheek. De ervaren verhuurmakelaars van MVGM Wonen geven u graag vrijblijvend een rondleiding in de woning en geven antwoord op al uw vragen. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. Een appartement met een oppervlakte van 75m2, met 4 kamer s en 2 slaapkamer s. Het heeft een totale oppervlakte van 92m2, den haag. Gelegen in centrum, 2 kamer s en 1 slaapkamer s. De aansluitende loggia biedt u een fenomenaal uitzicht over de wijk.

In de nabijgelegen winkelcentra Ambachtsgaarde en Leyweg vindt je vele bekende winkelketens en speciaalzaken van lokale ondernemers, vrederustlaan den haag woning huren.

Waarom huren in Den Haag-Vrederust?

Gelegen in scheveningen, den haag. Het heeft een totale oppervlakte van 70m2, met 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Gelegen in bezuidenhout, den haag. Er is een aparte toiletruimte in de woning aanwezig.

Gelegen in willemspark, den haag. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. Een riant 3-kamerappartement gelegen op de 10e etage in het centrum van den haag.

Zie ook:

Vw up private lease woonexpress

Things to do in budapest young adults

Live voetbal kijken streaming

Onbekend nummer belt en hangt op

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shadi 19.02.2019 14:14
In de woonkamer is een luxe keuken gesitueerd voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, oven, gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.
Artje 26.02.2019 11:14
Een zelfstandige studio met een oppervlakte van 39m2, 1 kamer s en 1 slaapkamer s.
Marion 07.03.2019 19:45
De aansluitende loggia biedt u een fenomenaal uitzicht over de wijk. Gelegen in archipelbuurt, den haag.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019