Kapper rotterdam centrum zondag open

Geplaatst op: 30.12.2018

Gezellig, warme ontvangst, uitstekende behandeling, makkelijk bereikbaar. We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open in de avonduren.

Wekelijkse trainingen die jouw skills tot een hoger niveau kunnen brengen. U hebt bijvoorbeeld geen zin om vooruit te plannen, of u wilt tijdens het knippen toch een kleurtje in uw haar? Maar het belangrijkste is dat ze allemaal superlief en attent zijn! Heel vriendelijk personeel alles werd heel fijn uitgelegd en het resultaat was precies wat ik er van verwachtte. Echt een super salon en ik kom sowieso terug!

Zeer tevreden met de kleur die aanbevolen is En met de gehele behandeling van begin tot eind.

Leuk personeel je haar zit mooi als je de deur uitloopt. Daarnaast bieden wij ook externe trainingen om up to date te blijven op het gebied van de laatste trends. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en met mij kapper rotterdam centrum zondag open gedacht. U dient minimaal 24 uur van tevoren te reserveren. Dankzij sms je dat kort van te voren wordt verstuurd hoef je niet te wachten!

Pony en contouren bijknippen. Net als elke kapper, zijn wij specialist van het knippen.
  • Jammer dat jullie zo ver weg zitten!!! Mooi geknipt en gekleurd de salon verlaten!
  • Mode verandert en daarom blijft Hairish continu in beweging. Team  Kappers staat voor "snel knap geknipt".

Meer Kappers in Nederland

Ik was onwijs blij verrast met het eind resultaat. Vroeger ging ik naar Cosmo of Rob Peetoom en dan kon het resultaat wel eens tegenvallen, maar sinds ik bij Team ben geweest blijf ik hier terug komen. In onze salon worden we wild van de laatste fashiontrends. Naar de website van Mediceuticalsusa.

Wil jij je haar langer laten groeien, maar ben je bang dat het slonzig wordt? Ik ging er in Tilburg al heen, in Utrecht en nu ben ik ook in Rotterdam geweest. Je wordt snel geholpen, de dames zijn altijd heel aardig.

Het werken zonder kaart zuid europa landen heeft meerdere voordelen. Hierbij maken wij gebruik van essentile olin, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten. Super prettig om naar teamkappers te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een kapsel de identiteit versterkt en dus moet het passen bij jouw persoonlijkheid?

Ze nemen de tijd voor je en geven ook eerlijk aan wat beter staat kapper rotterdam centrum zondag open wat niet. Echt een super salon en ik kom sowieso terug.

Haarinspiratie!

Pony en contouren bijknippen Wil jij je haar langer laten groeien, maar ben je bang dat het slonzig wordt? De kloof tussen mode en haarstijlen overbrugt label. Daarnaast bieden wij ook externe trainingen om up to date te blijven op het gebied van de laatste trends.

Geven ook hun professionele mening. Ik ben hier zonder afspraak binnen gelopen, werd vriendelijk ontvangen en de kapster begreep mijn wensen voor mijn haar. Mail je cv en motivatie kapper rotterdam centrum zondag open naar info hairish. Je wordt goed geholpen, gastvrij en hyginisch. Fijne sfeer, vriendelijk personeel en het eindresultaat mag er zijn!

Passend advies voor jouw kapsel

Het is een genot om samen met de kapper te overleggen en beslissen wat we gaan doen. Door de goede sfeer was de lange zit goed te doen! En de kapsalon is goed bereikbaar. Ik ben helemaal happy naar huis gegaan van een verfbeurt!

Onze producten zijn geïnspireerd door de beste natuurlijke geuren en de texturen van voedsel, en worden vrijwel uitsluitend gemaakt van hernieuwbare en duurzame grondstoffen.

Although sometimes we have a waiting queue but I was overwhelmed with the new hair cut style and same looks given with proper trimming. Fijne sfeer, lage prijs en snelle service. Werken op een leuke locatie in het hart van rotterdam. Hairish biedt behandelingen op maat. Indien u 15 minuten na de afgesproken tijd nog niet aanwezig bent komt de afspraak te vervallen!

Kortom goede kwaliteit, gastvrij en hyginisch. Mijn vrouw is perfect behandeld met een prachtig resultaat, kapper rotterdam centrum zondag open.

Special Offer

SMS-service werkte weer prima, Knap geknipt voor een nette prijs. Wie zijn wij Een toonaangevende kleurenspecialist, expert in haaradvies en eerlijk over prijzen. U dient minimaal 24 uur van tevoren te reserveren. Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Wordt netjes de tijd voor me genomen, het resultaat is altijd goed en de prijs is altijd fijn. Bij het maken van de afspraak geeft u aan: De filosofie die erachter schuilt heeft betrekking op het combineren van verschillende producten.

Zie ook:

Autoband loopt langzaam leeg

Hoeveel is een bijstandsuitkering bruto

Meyer mode grote maten

Koffie over de datum drinken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Manoek 09.01.2019 08:23
En het is bijna ontroerend om de betrokkenheid, werkplezier en deskundigheid van de kapper te ervaren. Goede openingstijden, vriendelijke kapsters en een goed resultaat voor een schappelijke prijs.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019