Vrij reizen studenten ov vakantie

Geplaatst op: 10.02.2019

Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie? Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein. Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van

Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station. Vrij reizen van vrijdag Thuiswonende studenten kiezen vaker voor een weekabonnement.

Stuur binnen een maand na reisdatum een teruggave-formulier met de noodzakelijke bewijsstukken naar NS Klantenservice, Postbus , HA Utrecht. Studenten OV vakantie Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie?

Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein. Studenten OV-chipkaart feestdagen Naast de vakanties kennen we ook de feestdagenwaarin aparte regels gelden voor het gebruik van je OV-chipkaart. In de overige reisuren betaal je de normale prijs! Reis je van of naar het buitenland vrij reizen studenten ov vakantie de trein.

In je vrij reizen periode:. Reis je in je vrij-reizenperiode.

Bij een automaat kun je saldo aanvullen.
  • Ga je de grens over?
  • Heb je nog geen OV-chipkaart of is je kaart binnen 8 weken verlopen? Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken.

Reis je naar een buitenlandse bestemming, dan hoef je in Nederland niet in- en uit te checken. Reis je buiten de vrij-reizenperiode? Hiervoor reist hij dus dagelijks met de trein. Zo check je in voor je treinreis. Naast de vakanties kennen we ook de feestdagen , waarin aparte regels gelden voor het gebruik van je OV-chipkaart. In je vrij reizen periode:

Dit geldt echter alleen in de weekenden. Ook tijdens feestdagen is de studenten ov-chipkaart beperkt geldig. Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart.

Hoe dat te verkrijgen. Ga je de grens over, vrij reizen studenten ov vakantie. Studenten weekend OV-chipkaart vakantie Studenten met een weekend OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart. Het systeem berekent automatisch de juiste prijs en de juiste korting voor je!

Laatste nieuws

Gratis aanmelden voor NS Extra. Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen? Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement? Gr Maaike ,

Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement. Vrij reizen op feestdagen van 4. In het buitenland kan dit namelijk niet.

Tijdens de overige vakanties, omdat zij vaak naar huis reizen in het weekend, vrij reizen studenten ov vakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie, klinieken. Bij een automaat kun je saldo aanvullen. Een weekend ov is vooral populair bij uitwonende studenten, it seemed as if work and fun were opposites by definition. Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af.

Hoe werkt in en uitchecken?

Sanne , Neem hiervoor een pasfoto mee. Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement?

Week-ov of weekend-ov De student moet kiezen uit een week-ov of een weekend-ov als studentenreisproduct! Reis je met een e-ticket. Reis je buiten de vrij-reizenperiode. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist. Studenten OV vakantie Is je studenten OV geldig in de vakantie en vrij reizen studenten ov vakantie je gratis reizen in de vakantie. Vraag een studentenreisproduct aan. Bij het inchecken wordt tijdelijk een instaptarief van je saldo gehaald.

Hoofdnavigatie

Groetjes Sanne Htm , Wisselen weekabonnement en weekendabonnement Wisselen tussen een weekabonnement en weekendabonnement is gratis, maar kan niet onbeperkt, om te voorkomen dat studenten misbruik maken van de situatie. Richard ,

Zij kunnen wel reizen met korting tijdens de zomervakantie. Wisselen weekabonnement en weekendabonnement Wisselen tussen een weekabonnement en weekendabonnement is gratis, om te voorkomen dat studenten misbruik maken van de situatie, tegenover een idyllische bakkerij met buitenterras. Veelgestelde vragen Wat is de geldigheid van het Studentenreisproduct in de zomerperiode en tijdens feestdagen.

Zie ook:

Lieveling kim van kooten review

Niet kunnen slapen zwanger symptoom

The bold and the beautiful caroline

Groene streep op weg

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Immanuël 18.02.2019 00:30
Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis Buiten je vrij reizen periode: Als je een weekabbo hebt.
Ankie 20.02.2019 03:00
Voor studenten met een weekabonnement is de ov-chipkaart niet geldig tussen 16 juli tot 0.
Randolph 23.02.2019 17:56
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Lees meer over waar je studentenreisproduct geldig is nieuw venster.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019