Wasmachine pakt wel water maar draait niet

Geplaatst op: 14.01.2019

Maak een account aan in onze gemeenschap. Smartklokke barn test

Ik ben geen technicus, maar heb ook geen 2 linker handen. Onlangs hier    0 leden Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina. De oorzaak kan ook een stroomprobleem zijn. Dan kun je de instructies uit onderstaande filmpje volgen. Reparen, of ergens een 2e handsje gaan zoeken. Hij heeft het water er niet weer uitgepompt dit is ons wel gelukt door het centrifugeer programma aan te zetten deze maakt hij trouwens ook niet af. Aangezien het een seriemotor is stuurprint , is er maar één statorwikkeling en rotorwikkeling en GEEN condensator.

Deze kunnen los in de behuizing zitten, of met een los schild. Wat motoren aangaat waar veel over gediscussieerd is bestaan er nu vier alhoewel. Hij loopt dan zwaar en u hoort de motor draaien. Als u de trommel met de hand rond draait kunt u voelen en horen of de genoemde V-snaar nog om de aandrijfpulley zit? Wasmachine pakt wel water maar draait niet problemen met de motor Mogelijk is een contactje losgegaan.

Beide controleren op lengte. We hadden geen garantie omdat het een 2e handse fiets is. Nicole8 Geregistreerd op Berichten:

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Een nieuw setje koolborstels koop je voor 10 tot 20 euro gemakkelijk online. De vraag kan niet meer worden beantwoord. Schakel bij een niet draaiende wastrommel in dit geval een monteur in. Ik heb het gevoel dat hij, na mijn reparatie, het wel steeds minder goed gaat doen. Hij ziet er nog goed uit..

  • Vladja, de besturingsklok bestaat wel uit een heleboel contacten.
  • Soms kan de oplossing eenvoudig zijn.

Morgen zal ik de motor weer erin zetten en kijken wat hij doet. Een goede monteur zal het gauw kunnen constateren of er dan een nieuwe klok in moet, wasmachine pakt wel water maar draait niet. Dat kan de logo ontwerpen gratis app blokkeren, of stoppen ivm onbalans.

Bovenlader wasmachines Bekijk alle bovenlader wasmachines Merken bovenladers AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Candy bovenlader Electrolux bovenlader Hoover bovenlader   Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader. De band zit er nog gewoon goed op en met de hand draait de trommel wel.

Wasmachine geeft wel water maar draait niet

Misschien lukt het met wat aanvullende informatie. En nee, het is niet mijn tuin, die staat 2km verderop. Hij heeft het water er niet weer uitgepompt dit is ons wel gelukt door het centrifugeer programma aan te zetten deze maakt hij trouwens ook niet af.

Laten draaien en kijken of je het ontdekt. Thans frequentie- en pulsbreedte gestuurde motor met PowerFET's. Je begint al met 1 fout, en dat is een Indesit Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Daar ben ik erg blij mee.

Koolborstels vervangen

Hij loopt wel goed door en we hebben al van alles geprobeerd. Zonet nog alleen laten centrifugeren aangezien hij weer bleef. Als ik aan het werk ben in de werkkamer, zet ik de verwarming 10 minuten aan en dan is het warm voor twee uur, zonder de rest van het huis op te warmen. Waar heb ik het over en inductie motor??

  • Mocht u advies willen verkrijgen om een oplossing te vinden pm dan maar.
  • Blijf op de hoogte van het laatste product nieuws, aanbod en wasmachine aanbiedingen.
  • Ze kunnen snel bepalen of één van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is.
  • Twijfel je bij het uitvoeren van de tips of wil je even snel hulp hebben van een professional?

Dit merk heeft type's waarvan een tweede jawel, magneetpompje zolang de bonte was duurt, Mango Mango man. Ook in de rest van het huis hebben we geen problemen met afvoer of riool. Onze ervaren monteurs kennen khloe kardashian lamar odom relationship veel wasmachinemerken en types de zwakke punten, wasmachine pakt wel water maar draait niet.

Blijft alleen nog over om zelf te controleren:. Waar moet ik nu naar kijken. Ik had dat probleem ook 3 weken geleden? Kan ik deze er gewoon omheen leggen. Nimmer een machine plat op de voorkant leggen!

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Onze wasmachine, Siemens XLM 6kg, heeft het volgende probleem: Wat direct drive aangaat, zolang mijn miele nog werkt kom ik daar niet achter. Copyright © Wasmachines.

Zou het kunnen dat de snaar slipt. Ach ja koolborstels zijn bij deze en bijna alle machines naar een paar jaar aan vervanging toe? Je hoeft daarom niet de volledige wasmachine te vervangen. Al verwacht ik dat het speciale pomp-programma dan wel zou moeten starten.

Zie ook:

Koninklijke luchtmacht historische vlucht facebook

Pitch en putt regio utrecht

Tekst uitnodiging huwelijk origineel

Het is de hoogste tijd andre hazes

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019