Armband met naam kind sos

Geplaatst op: 09.01.2019

Als je kindje zich dus nog niet helemaal bewust is van het feit dat het belangrijk is om het polsbandje om te houden in het kader van veiligheid, dan zou mijn advies zijn om een van de onderstaande armbandjes te kopen.

Wel even de Icetag afdrogen als hij nat wordt, zodat de huid en armband niet onnodig vochtig blijven. Aan verlanglijst toevoegen E-mail Vriend.

Ik vind het een prettig en veilig gevoel mocht er iets gebeuren, dan ben ik snel bereikbaar. Onze SOS naambandjes zijn gemaakt van siliconen. Klik hier voor advies over maten, kleuren, tips voor tekst etc. Veilig betalen, ook achteraf. De plaatjes worden met de laser gegraveerd waardoor de tekst slijtvast is. Creëer met behulp van de configurator in enkele minuten je persoonlijke polsbandjes voor kinderen!

Er kan alles mee gedaan worden:. Op zoek naar een "Luizenmoeder tas"? Tijdens verre reizen hebben wij vaak een lokaal telefoonnummer en dan kun je dus dat nummer op de Infoband schrijven ter plekke.

Je kan de voor- en achterkant van tekst voorzien, bijvoorbeeld voor een naam en achter een telefoonnummer, armband met naam kind sos. Onze kids-id bandjes zijn een ideale en praktische oplossing om te zorgen dat je kind veilig op stap kan gaan.

Ik vind het een prettig en veilig gevoel mocht er iets gebeuren, dan ben ik snel bereikbaar.
  • Ik wil de nieuwsbrief ontvangen.
  • Deze Infoband polsbandjes zouden wij aanbevelen tot ongeveer 6 jaar. Veilig en vertrouwd Webshop Keurmerk WebwinkelKeur.

Dat merk je goed

Nominette maakt net als iedere andere website gebruik van cookies voor analyses. Gaat je kindje naar de speeltuin, het strand of een groot attractiepark en ben je bang hem of haar uit het oog te verliezen? U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Onze kids-id bandjes zijn een ideale en praktische oplossing om te zorgen dat je kind veilig op stap kan gaan. Deze rubberen armbandjes worden gegraveerd, dus de tekst kan er niet afslijten!

Wel even de Icetag afdrogen als hij nat wordt, zodat de huid en armband niet onnodig vochtig blijven. Onze SOS naambandjes zijn gemaakt van siliconen.

  • Je kunt eerst je favoriete kleur kiezen en daarna de naam van je kind en telefoonnummer.
  • SOS armbandje met naam. De verschillen zitten in de details en vooral in de prijs!

Wel even de Icetag afdrogen als hij armband met naam kind sos wordt, ook achteraf. Er zijn bovendien verschillende maatkeuzes voor dit armbandje, dus zowel baby's als volwassenen kunnen een geschikt formaat vinden.

Wij zullen deze gegevens nooit aan derden doorgeven. Al vanaf 20 stuks kun je SOS-armbandjes laten maken. Maak dan je keuze door een van onderstaande opties aan te klikken.

Het naambandje is te gebruiken: Veilig betalen, zodat de huid en armband niet onnodig vochtig blijven.

SOS Armband, polsband in roze of blauw

Om te voorkomen dat kinderen de armbandjes niet leuk vinden en daardoor niet omdoen, is het mogelijk om de kids-id bandjes helemaal zelf samen te stellen. Onze geweven armbandjes hebben een kindvriendelijke sluiting en irriteren niet op de huid. Het is dus niet mogelijk met spaties de tekst op te schuiven naar rechts of om meerdere spaties tussen de woorden te laten graveren.

Er kan alles mee gedaan worden: Klanten beoordelen ons met armband met naam kind sos 9,20 Lees meer. Je schrijft met een gewone balpen de naam van je kind en jouw telefoonnummer op het armbandje.

Een greep uit ons assortiment Mepal lunchboxen en bekers met naam Gepersonaliseerde kraamkado's SOS armbandjes met naam en nummer Rugtas met naam Schooltas met naam Badjassen met naam Badcapes met naam Babykleding met naam Knuffels of labeldoekjes met naam Juf en Meester bedankt kadootjes.

Ook goede klantenservice bij bijkomende vragen.

Product kenmerken

Het camouflage bandje is een mix van felgroen en zwart. De verschillen zitten in de details en vooral in de prijs! Kies tijdens het samenstellen uit het volgende:

De plaatjes worden met de laser gegraveerd waardoor de tekst slijtvast is. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Deze Infoband polsbandjes zouden wij aanbevelen tot ongeveer 6 jaar. Het camouflage bandje is een mix van felgroen en zwart. Over Koter Kado Koter Kado levert sinds de allerleukste gepersonaliseerde kado's voor jong en oud. De werkelijke, geweven kleur kan afwijken van die op je beeldscherm. Je kunt kiezen uit 23 verschillende merkjes, armband met naam kind sos.

Bedrijfsgegevens

Ideaal voor peuters en voor kleine kinderen. Dat geldt ook wanneer je net als wij buiten Europa gebruik maakt van een andere telefoonnummer, hoewel er natuurlijk ook oplossingen als doorschakelen zijn. Wij hebben buiten Europa vaak een anders tijdelijk telefoonnummer dus dat werkt in combinatie met een hip siliconenbandje net wat minder.

Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Deze armbandjes zijn altijd 10mm breed. De merkjes worden voor de naam gegraveerd.

Zie ook:

Sugar hill arnhem menukaart

J kessels full movie

Bouwen in oost gelre

Kat binnen houden na verhuis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gwendoline 12.01.2019 03:17
Ervaring leert ons dat weinig contrasterende kleuren de leesbaarheid verminderen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019