Tattoo den haag centrum

Geplaatst op: 10.02.2019

Kan niet anders zeggen dat ik super blij ben en zeer tevreden ben over de manier van zijn werken en het resultaat. Persoonlijk een goede behandeling gehad van het gehele personeel en vind ze erg professioneel. Ongelooflijk wat een uitstekende service en kwaliteit van beide tattoos ik heb ontvangen!

De tattooshop ziet er gaaf en schoon uit. Ook mijn oudste zoon die volgend jaar zijn eerste tattoo mag, gaat hier heen.

Vandaag mijn tatoo laten zetten in Maassluis. Voor deze tattoo van de adelaar zijn we bezig geweest vanwege positie die wel heel belangrijk is en dat gaat in zeer goed overleg, ze zetten hem niet als het er niet goed uitziet.

Nu was de keuze voor mij heel makkelijk om naar jullie toe te stappen omdat ik Jill al langer kende. Altijd vriendelijk en ze weken altijd samen de klant het ontwerp uit. Totaal geen last van napijn.

Totaal NIET in zijn huisstijl. Hij is namelijk gevestigd in een oude slachterij! Ashley is vriendelijk en werkt netjes. Superblij met m'n cover-up tattoo. Ik ben waanzinnig trots en blij met mijn tattoo. Ik heb het adres van een klant gekregen, tattoo den haag centrum, die daar ook een tatoo had laten zetten.

Black and White Tattoo. En 3 geleden is Eerst voor wat informatie gekomen, ze hebben me super geholpen en geadviseerd goed na te denken over het hele gebeuren.

Social media

En 3 geleden is Je voelt je meteen thuis bij Zoe tattoo. Vanochtend een eerbetoon aan mijn overleden zus laten zetten bij Gerben. Vandaag een mooi tattoo laten zetten van een orchidee. Stanley werkt erg hygiënisch en luistert goed naar je wensen van je Tattoo!

Ik kreeg alle aandacht voor mijn tattoo en ze zijn heel klantvriendelijk.

Mons Ink Custom Tattoo den haag centrum Aantal reviews Meer dan 3 Meer dan 6 Meer dan 8 Meer dan Ik ben waanzinnig trots en blij met mijn tattoo! Nu was de keuze voor mij heel makkelijk om naar jullie toe te stappen omdat ik Jill al langer kende.

Geweldige gast die de tijd voor je neemt en alles in zijn studio heeft om je tattoo mooi te kunnen zetten. Daarna werd er niet reageerd op mijn klacht. Vandaag laatste laser sessie gehad bij laser Dave!

Fearless Tattoo

Nu was de keuze voor mij heel makkelijk om naar jullie toe te stappen omdat ik Jill al langer kende. Eind kwam ik bij jullie met de vraag HELP, kunnen jullie mijn beginnende sleeve opknappen? En 3 geleden is

Eerst voor wat jumbo mosselen waar te koop gekomen, ze hebben me super geholpen en geadviseerd goed na te denken over het hele gebeuren. Right away he will give tattoo den haag centrum great feedback, A. Aantal reviews Meer dan 3 Meer dan 6 Meer dan 8 Meer dan Vanochtend een eerbetoon aan mijn overleden zus laten zetten bij Gerben. Neemt echt de tijd voor je en het is merkbaar .

MonikaTattoo @ Instagram

Wateringen 3 Delft 8 's-Gravenzande 3 Zoetermeer 6. Black and White Tattoo. Geweldige gast die de tijd voor je neemt en alles in zijn studio heeft om je tattoo mooi te kunnen zetten!

Als ik nog eens een Tattoo zou laten zetten zou ik weer naar Big Buddah gaan, tattoo den haag centrum. E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten! Ik heb hier mijn veteranen tattoo laten zetten. Ik ben waanzinnig trots en blij met mijn tattoo. Geweldige gast die de tijd voor je neemt en alles in zijn studio heeft om je tattoo mooi te kunnen zetten. Enkele weken terug bij Mandy Denise van mijn beide kinderen het portret laten zetten?

Frenky The Hague Tattoo. Hij is namelijk gevestigd in een oude slachterij.

Voor deze tattoo van de adelaar zijn we bezig geweest vanwege positie die wel heel belangrijk is en dat gaat in zeer goed overleg, ze zetten hem niet als het er niet goed uitziet. Wat een relaxte sfeer en de volgende keer ga ik weer naar Gerben. E-mailadres « Terug OF.

On the tattoo den haag centrum itself, he will make sure you are ready and pleased with what he has come up with. E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Ik heb vorig jaar twee supermooie en strakke Tattoo's laten zetten en ben er nog steeds heel erg blij mee.

Zie ook:

Create your own superhero comic

Tips voor kleding fotoshoot

Dunlop sport maxx rt xl review

Gefeliciteerd ouwe man humor vrouwen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dicky 16.02.2019 03:13
Mijn nieuwsgierigheid trok, en ben er gaan kijken.
Nesibe 23.02.2019 21:34
Ik ben waanzinnig trots en blij met mijn tattoo. De inkt was er voor grotendeels uit, en onwijs veel littekenweefsel.
Ido 26.02.2019 22:21
Hier mijn eerste tattoo laten zetten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019