Waar ter wereld spreken ze frans

Geplaatst op: 27.01.2019

Académie française Frankrijk Déléguation générale à la langue française et aux langues de France Frankrijk Office québécois de la langue française Quebec Service de la langue française België Organisation internationale de la Francophonie Wereld. Dit netwerk vertegenwoordigt ook de kracht van de Franse taal.

Een goede kennis van het Frans helpt bij het volledig begrijpen van de beste Franstalige films. In het Edict van Villers-Cotterêts , dat in is opgesteld, werd het Frans als verplichte taal voor het bestuur ingesteld.

Sanskriet, de Indo-europese moedertaal Zoals het Latijn vroeger de cultuurtaal van Europa was, zo is nog steeds het Sanskriet door taalkundigen soms gespeld S…. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Retrieved on 18 November

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Uiteraard moet je vooral waar ter wereld spreken ze frans luisteren naar je docent Frans: In Zuid-Afrika en Namibi wordt Afrikaans gesproken. Ondanks de sterke opkomst van het Engels vanaf de 20e eeuwis ook het Frans tot op heden een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer.

Learn how your comment data is processed.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 dec om Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. In was het Frans de vierde meest gesproken taal binnen de EU.

België vind je enkel terug onder Frans, omdat we hier met 3,9 miljoen Franstaligen zitten. Vooral in Afrika en in mindere mate in Zuidoost-Azië speelt de taal een grote rol als cultuurtaal, hetzij omdat het Frans onmisbaar is als neutrale factor, die nodig is te midden van een verscheidenheid aan rivaliserende inheemse talen, hetzij dat de inheemse talen nog geen schriftelijke erfenis hadden en daarom te zwak stonden om de rol van het Frans als volwaardig medium voor cultuur en bestuur te kunnen overnemen.

Van talen leren gesproken: In Sénégal, wordt met het woord «homo» geen homosexueel aangeduid maar een homoniem.

Organisation internationale de la Francophonie Wereld.

  • Chinees is zoals je ziet de meest gesproken taal gesproken door bijna 1,2 miljard mensen, nvdr.
  • Het Frans is veruit de meest gesproken Gallo-Romaanse taal.

Volgens de meest recente tellingen leven er momenteel zo'n 7,2 miljard mensen op de wereld? En uiteraard zijn er toeristenkolonies in voornamelijk Spanje. Brazili en Argentini waar Nederlands of eerder een vorm van Nederlands wordt gesproken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Met je kennis van het Waar ter wereld spreken ze frans zal het leren van een andere Romaanse Taal Spaans, Portugees eenvoudiger voor je zijn, (60 procent)?

In het begin werd het Frans vooral buiten Frankrijk verspreid zoals in Noord-Amerika en de oude Franse en Belgische kolonin.

Chinees op kop

In de top talen volgens het aantal moedertaalsprekers, staat Nederlands op plaats In Vlaanderen is Frans op de lagere school altijd een verplicht vak in het vijfde en zesde leerjaar.

De meest gesproken talen meten Het is lastig om te bepalen wat de meest gesproken talen zijn ter wereld. In Europa is Nederlands de achtste grootste taal, Frans staat pas op plaats 4.

Probeer die als toerist maar eens onder de knie te krijgen. Sinds is n op de vijf prijswinnaars van de prix Goncourt Franstalig maar niet altijd met Frans als moedertaal. Elk jaar zijn er wel Vijf buitenlanders maken deel uit van de 35 leden Immortels van de Acadmie franaise, de hoeder van de Franse taal. Frans waar ter wereld spreken ze frans de officile taal van het internationale postwezen.

De meest gesproken talen meten

Dit kan, afhankelijk van de keuze van de school, Frans zijn. In het secundair onderwijs is het een verplicht vak, behalve in sommige richtingen van het beroepssecundair onderwijs. Nederlands is dus zonder twijfel een levende taal op onze aarde. Brazilië en Argentinië waar Nederlands of eerder een vorm van Nederlands wordt gesproken.

Kennis van het Frans is echt onmisbaar voor mensen die een loopbaan ambiëren in een internationale organisatie.!

Frankrijk lanceert MOOCs toute la rubrique. Frans begrijpen betekent dat je meteen met een andere blik de wereld kunt bekijken door van gedachten te wisselen met Franstaligen uit vijf continenten. Jonathan Goris editor newsmonkey. Frans spreken is niet beperkt tot een of twee werelddelen. Visum den haag china Nederlandse taal, of vormen daarvan, die het allemaal anders wilden.

Bij veel universitaire studies is kennis van het Frans een groot voordeel: Acadmie franaise Frankrijk Dlguation gnrale la langue franaise et aux langues de France Frankrijk Waar ter wereld spreken ze frans qubcois de la langue franaise Quebec Service de la langue franaise Belgi Organisation internationale de la Francophonie Wereld!

Gratis Frans leren voor iedereen

Binnen de Europese Unie wordt Frans, na het Engels, het meest gekozen als eerste taal in het basisonderwijs en in de eerste jaren van het voortgezet onderwijs. We zetten ze hier op een rijtje: Parijs wordt als kwalitatieve wereldhoofdstad gezien Healy and Baker,

Het Frans wordt tegenwoordig door ongeveer 75 miljoen mensen gesproken als hun moedertaal. En het gaat erg snel Pieter 'De Mol' Delanoy neemt ontslag als hulppastoor Deze 15 clichs willen mensen met een tattoo echt nooit meer horen. Frans is de officile taal van het internationale postwezen.

Zie ook:

Medisana smart baby monitor installeren

Barszcz czerwony magdy gessler kuchenne rewolucje

Wat doen bij jeuk muggenbeten

Baby dump box aanvragen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ilvy 05.02.2019 20:33
E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Dit zal niet snel gebeuren bij de 10 meest gesproken talen van de wereld, zo zijn er meer dan één miljard mensen ter wereld die Chinees spreken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019