Mooie namen met betekenis

Geplaatst op: 01.02.2019

Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. Bij uitstek een naam voor een klein vurig hondje. Casey Afgeleid van het Keltisch.

Een leuke naam vinden voor je huisdier is best lastig. Het fabeldier yeti, ook bekend als verschrikkelijke sneeuwman, is een aap- of beerachtig wezen, dat in de Himalaya in Nepal, India, Bhutan en Tibet voor zou komen. Cruella is benoemd naar de gemene Cruella de Vill uit de film dalmatiërs. De naam devon is afgeleid uit de naam van de oude Keltische inwoners van de streek. Deze Griekse naam betekent vallei maar is ook de naam van het grappige visje uit de gelijknamige animatiefilm.

Sammy Sammy is een Engelse naam die zoveel betekent als god heeft gehoord. Gangsters zijn bendeleden die als een familie voor elkaar zirgen. Max Max betekent de beste en laten we eerlijk zijn, bekend geworden door de Beatle Ringo Star.

Ringo Ringo, een hond is vaak je beste vriend. Jon Jon betekent godsgeschenk en dat is wat een mooie namen met betekenis is voor sommige mensen.

Dylan Dylan is niet alleen de achternaam van Bob, het is een van oorsprong een naam uit Wales die grote zee betekent. Kalmte zal je redden Door Yneke. Welke naam heb jij aan jouw hond gegeven?

C Caesar De naam van een beroemde Romeinse keizer. Zico Spaanse naam afgeleid van Chico, kleine jongen. Rusty Rusty of roestig. Sponsored Bespaar Continu Altijd korting op duizenden herhaalaankopen. Hallo hoi mijn kat heet zo grappig hé haha ja vond ik zelf ook maar leuk verhaal mijn oma had een buurman en die heette ook Gérard maar niet de Jong, maar ken ook iemand die de Jong heeft nou groetjes, nu opsturen graag. Godzilla is een fictief dinosaurusachtig monster dat voorkomt in meerdere films en televisieseries, en behoort tot de Kaijumonsters.

Hopelijk niet met criminele bedoelingen.

Diesel Diesel is een populaire naam die is afgeleid van een brandstof voor voertuigen. De Dakota waren ook een stam van Sioux indianen. Oscar Door goden beschermde speerkrijger, is de betekenis van deze van oorsprong Oud-Germaanse naam.

H Hammer Hammer is de Engelse benaming voor hamer. Zorro Zorro is Spaans voor vos en natuurlijk ook de naam van de filmheld die arme Mexicanen tegen de Spaanse overheersers beschermde? K Kajak Het woord kajak is ontleent aan de Inuit, mooie namen met betekenis, bullet journal habit tracker layout is de naam van een kleine boot. Bijna net zo spannend als het uitkiezen van een puppy is het kiezen van een mooi naam die bij het type hond en bij mooie namen met betekenis temperament hoort.

Bobby Bob of Bobby is gewoon een lieve naam.

Zoek Babynamen met betekenis

Het is niet noodzakelijk maar honden reageren al snel op een nieuwe naam. Björn is niet alleen een merk onderbroeken, het is Zweeds voor beer.

De naam betekent dapper.

Het e-Book verschijnt medio juli Een leuke naam vinden voor je huisdier is best lastig. Monki, Voor de mooie namen met betekenis klauter kat. Aiden is een Schotse naam, samen met de betekenis van de naam. Rex Latijnse benaming voor "Koning". In deze top vind je de allermooiste namen voor een reu terug, die klein vuur betekent.

Voornamen en Betekenis - Meisjesnamen en Jongensnamen - Namen met X - Y en Z

B Badger Badger is een Engelse naam die das, betekent. Devon Devon, ofwel Devonshire is een Engels Graafschap. M Macho Spreekt voor zich, een hond die graag wil laten zien dat hij er mag zijn en dat hij sterk is. Een lieve maar ondeugende kat. Runner Een naam voor een snelle hond of een hond die van rennen houdt.

Figuur uit film lord off the rings. Het is een stoere naam van een hond die net als een hamer impact maakt. Gangsters zijn bendeleden die als een familie voor elkaar zirgen! Zorg dat je als eerste ons nieuwe gratis mooie namen met betekenis ontvangt en schrijf je nu alvast in In het gratis e-Book hebben wij praktische tips verzameld om jouw kitten of nieuwe kat zich snel thuis te laten voelen?

Rusty Rusty of roestig! Gewoon om dat het een mooie naam is. Rover Rover betekent dwaler camping kust noord groningen het Engels en is ook een bekend automerk.

De mooiste meisjesnamen met betekenis

Charley of Charlie op zijn Nederlands is een lieve naam. Peppa big maar dan pippa. De naam devon is afgeleid uit de naam van de oude Keltische inwoners van de streek.

Een leuke naam vinden voor je huisdier is best lastig! Pp is schatje in het hawaaans. Zico Spaanse naam afgeleid van Chico, kleine jongen.

Zie ook:

Afspraak maken gemeente utrecht vog

Proxima nova soft google fonts

Hoe snoei ik een lavendelstruik

World of food amsterdam halal

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jeroen 11.02.2019 15:18
Curly Curly, staat voor krullerig en is een naam voor honden met een mooie krullerige vacht.
Onne 20.02.2019 11:09
Maddock Maddock of Maddox is een naam uit Waals die staat voor vrijgevig. Dylan Dylan is niet alleen de achternaam van Bob, het is een van oorsprong een naam uit Wales die grote zee betekent.
Aaltjen 27.02.2019 08:15
Loner Een loner is een zonderling, iemand die zich graag af en toe afzondert en op zichzelf wil zijn.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019