Openingstijden plus vergeer ouderkerk aan den ijssel

Geplaatst op: 11.02.2019

Vandaag staan wij weer lekkere oliebollen te bakken op Winter Wonderland. De aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 7 april.

Graag tot zaterdag 9 juni tijdens de Zomerfair. Wij zijn bijzonder trots op onze deelnemende clubs en hopen dat wij een dikke Cheque mogen overhandigen: Zaterdag zullen we tijdens de Zomerfair ook de prijswinnaars bekend maken en gaan we de waardecheque voor de vereniging overhandigen om Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service — zowel in de winkel als online.

Koningsdag 27 april zijn geopend van Voor de snelle spaarders van de Clubfundactie hebben we vanaf morgen weer extra Clubmunten bij onderstaande aanbiedingen.

De Plus Vergeer ClubFund-actie gaat de laatste fase in. Het is een gezellige boel bij plus vergeer in de koffiecorner. Breng tijdens het grillen speklapjes extra op smaak met fijngehakte rozemarijn? Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer PLUS Vergeer nieuws en promoties plaatst. Daarna zullen wij de tickets opnieuw verloten indien deze niet zijn afgehaald. In totaal gaat het om Heb je interesse, haal dan snel een sollicitatieformulier bij de klantenservice en nemen wij contact met je?

Adres & Telefoon

Daarnaast hebben wij ook lekkere oranjebitter of een heerlijke koningsdag cocktail. Wanneer je 5 punten bij elkaar hebt gespaard kun je deze opplakken op de speciale spaarkaart en het reisspel naar keuze direct meenemen. Goed voor het milieu en lekker vers! Heb je zin en heb je leuke handel, reageer dan snel en dan ben jij erbij op het grootste evenement van de Krimpenerwaard. Jac A Van Zanten hoofdweg-zuid 42a8, Rotterdam. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt.

De aanbiedingen zijn ook nog eens scherp geprijsd.

  • Nogmaals gefeliciteerd aan de prijswinnaars:
  • De aanbiedingen zijn ook nog eens scherp geprijsd.

Deze dag zijn wij geopend van Kijk snel naar deel 2 Aanstaande Zaterdag om Half 2 komt de boot met Sinterklaas weer aan. Wanneer je 5 punten bij elkaar hebt gespaard kun je deze opplakken op de speciale spaarkaart en het reisspel naar keuze direct meenemen.

Ben je enthousiast en zoek je een uitdaging haal dan het sollicitatieformulier op bij onze klantenservice. Andere Ouderkerk aan den IJssel kruidenierszaken. Wij bieden jou een leuke baan binnen ons kassateam en uiteraard hoort hier een passend salaris bij.

In Deel 2 gaan de zwarte pieten op verkenning bij de Hollandsche Ijssel, openingstijden plus vergeer ouderkerk aan den ijssel.

Plus Vergeer

Vandaag staan wij weer lekkere oliebollen te bakken op Winter Wonderland. Dus…nog een weekje sparen bij Plus Vergeer voor jezelf maar ook voor de club! De aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 28 april.

Leuk als je hierbij aanwezig bent, openingstijden plus vergeer ouderkerk aan den ijssel. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Dit jaar kunt u bij de Eettent en Dranktent van Blokrock weer met uw pinpas betalen. Vrijdagochtend star trek enterprise theme song change je tot De zwarte pieten zijn er tot Vanwege de hitte van de afgelopen weken zijn de tomaten extreem hard gaan groeien waardoor onze 4 groenteboeren een overschot aan tomaten hebben.

Meer Supermarkten in Ouderkerk aan den IJssel

In elke verpakking Vers Gesneden Vleeswaren zit een spaarpunt, bij 5 punten kun je al een spel naar keuze aanschaffen. In totaal gaat het om Vanwege de hitte van de afgelopen weken zijn de tomaten extreem hard gaan groeien waardoor onze 4 groenteboeren een overschot aan tomaten hebben.

Deze week hebben wij wel een hele gave aanbieding: De aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 28 april. Voor de snelle spaarders van de Clubfundactie hebben we vanaf vandaag weer extra Clubmunten bij onderstaande aanbiedingen! Albert Heijn de Terp. Alles voor de BBQ. Vandaag staan wij weer lekkere oliebollen te bakken op Winter Wonderland.

De complete supermarkt voor al uw boodschappen?

Openingstijden

We lopen op schema dus koersen we nog steeds om op 14 mei weer open te gaan. Fantastisch nieuws van ClubFund: Heb je interesse, haal dan snel een sollicitatieformulier bij de klantenservice en nemen wij contact met je. Ben je enthousiast en zoek je een uitdaging haal dan het sollicitatieformulier op bij onze klantenservice.

We lopen op schema dus koersen we nog steeds om op 14 mei weer open te gaan. Het is weer barbecue-weer. De aanbiedingen zijn ook nog eens scherp geprijsd.

Zie ook:

Als we het zouden weten

De stilte van het licht recensie

Tomtom geen gps signaal meer

Van der vliet yachts

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019