Restaurant de buurman silvolde

Geplaatst op: 22.12.2018

Lekker gegeten en niet onbelangrijk: Capelle aan den IJssel, Nederland.

Voldoende en de smaak was goed. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Children and Extra Beds.

Geen registratie nodig Loading

Snelle service, we hebben 2 kinderen en dat was echt super. Op internet zag ik dat mijn koffie maar 25 cent duurder was dan de warme kersen!

Activities Bike tours Cycling Off-site Bicycle rental additional charge Golf course within 2 miles additional charge. Your departure date is invalid, restaurant de buurman silvolde. Heerlijk gegeten en hele vriendelijke bediening.

Other facilities offered at the property include meeting facilities. Bediening was knullig jong en onervaren. Schrijf een beoordeling Beoordelingen
  • Grandcafé de Buurman 8.
  • Ik zou dan de meerprijs gewoon betalen. Kortom, weer een fijn avondje uit en lekker eten voor een prima prijs!

Contactgegevens

Er was keus uit 6 verschillende plates, zowel vis als vlees, geen vegetarische maaltijd misschien bij navraag wel.

Dit was een grote flop. Sorry, we were unable to resend your requested confirmations Please check your email address and try again. En dat je smorgens niet even een kopje koffie of wat anders beneden kunt drinken,en dat we ook niet wisten waar we de sleutel moesten inleveren sorry voor dit schrijven maar dit viel ons op Lekker dichtbij,mooi midden in t centrum Verbleven in februari Benny Vonk 5 punten.

Verder mochten we de kamer nog wat langer gebruiken de volgende dag.

  • Als je om 10 voor half 7 binnen komt, wordt er direct gevraagd of je iets wilt drinken.
  • Kinderen en extra bedden. Like this one but not totally sure yet?

Het was prima verzorgd. Ondanks het korte tijdsbestek dat wij hadden om te eten, restaurant de buurman silvolde, en meerdere volle tafels. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant. Kortom, weer een fijn avondje uit en lekker eten voor een prima prijs. We zullen maar zeggen: Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken.

4 redenen om te kiezen voor Grandcafé de Buurman

Er was sprake van klantvriendelijkheid. Ik moest echter 2 euro en 20 cent betalen. Ik heb thuis nog maar wat krenebollen gegeten.

Ontbijt op de kamer zelf klaar gemaakt. Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is, restaurant de buurman silvolde. Het eten is goed en voldoende. Een minpuntje; na het eten koffie met cointreau, zat een koekje bij, Sleepwake 3? Copyright - Booking. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

4 reasons to choose Grandcafé de Buurman

We hebben thuis maar een toetje genomen. Recommended Date newer to older Date older to newer Score higher to lower Score lower to higher.

En dat je smorgens niet even een kopje koffie of wat anders beneden kunt drinken,en dat we ook niet wisten waar we de sleutel moesten inleveren sorry voor dit schrijven maar dit viel ons op.

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is? Binnen 5 minuten heb je je drankje en tevens de menukaart. Uw meest recente boeking! Toon beoordelingen in het: Het ontbijt werd de avond ervoor in de koelkast gezet. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Dit was eens maar nooit weer, restaurant de buurman silvolde. Uw meest recente boekingen max.

Availability

Voor de rest heerlijk gegeten voor een goede prijs. Deze service is gratis. Door in te loggen op een account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

There is a small kitchen with a refrigerator and kitchenware. Kun je bij dit restaurant reserveren. Your departure date is invalid. Elke keer een feestje om hier te eten.

Zie ook:

Wanneer komt de nieuwe harry potter film uit

Hoe hoog ligt zuid limburg

Het geld groeit me niet op de rug reclame

Tv gids online vanavond films

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dennes 25.12.2018 13:11
Gisteravond met z'n vieren heerlijk gegeten.
Martijntje 31.12.2018 16:59
Bij het nagerecht was er de mogelijkheid om te kiezen tussen dame blanche of ijs met warme kersen.
Ludwig 06.01.2019 02:52
Voor de duidelijkheid; het eten is heerlijk, bediening vriendelijk maar de rekening was een bittere pil. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019