Restaurants in de buurt van ruinen

Geplaatst op: 02.12.2018

We komen zeker terug in het nieuwe pand om dan wat langer te tafelen, nu moest het wat snel. We kregen een doos chocola toen verteld werd dat wij 50 jaar getrouwd waren. Het eten was prima en we werden prettig ontvangen en bedient.

De bediening is erg goed, snappen hoe je gasten het goede gevoel kunt geven. Gisteren met 9 man heerlijk gegeten. Hoe was je ervaring? De kok adviseerde zelfs persoonlijk andere gasten aan tafel die te maken hebben met allergie.

Zou dit zeker aanraden als je op zoek bent naar een betaalbare goede hap. En op Italiaanse koffie hoort een flinke toef slagroom, niet 2 theelepeltjes.

Zojuist terug van dit restaurant.

We hebben er 1e Kerstdag heerlijk gegeten. Deel op Facebook Deel op Twitter. De schnitzel was volledig belegd met soppige garnering, onderkant idemdito soppig en slecht gebakken.

Tijdens ons korte verblijf in Ruinen twee keer gegeten bij de herberg? Vooral bediening is supervriendelijk.

  • Een compliment voor de kok is hier op z'n plaats, wat we ook van harte doen. Toen meteen de kaart gekregen en daarna 25 mimuten moeten wachten tot er bestelling werd opgenomen ondertussen is personeel en eigenaar meerdere malen langs gelopen.
  • Sfeervolle omgeving met zeer vriendelijke service.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Zondag 27 november heb ik met een kameraad er gegeten. Ribey was perfect gegaard medium-rare. Gert Boverhof 6 punten. Lees ook onze privacyverklaring. De bediening is erg goed, snappen hoe je gasten het goede gevoel kunt geven. Peter en Margret Aerts. Toen meteen de kaart gekregen en daarna 25 mimuten moeten wachten tot er bestelling werd opgenomen ondertussen is personeel en eigenaar meerdere malen langs gelopen.

  • Warm en koud buffet gehad na een dagje fietsen met 12 collega's.
  • Lees ook onze privacyverklaring. Wij hebben heerlijk gegeten bij herberg de Rune.

Dus niet voor herhaling vatbaar. Gewoon lekker eten, niet heel bijzonder. Desondanks hele goede indruk welke smaakt naar meer. Bij binnenkomst geen tafel vrij door slecht gemaakte looproute indeling, want een overvolle tent betekent ook vaak heel veel herrie.

Geen plek meer voor toetje! Ook aardig is dat er Texels bier Skuumkoppe wordt getapt naast Hertog Jan dat natuurlijk ook prima is, restaurants in de buurt van ruinen. Kom er zeker weer.

Vriendelijke bediening, kortom we blijven komen! Zeer vriendelijk ontvangen en prima gegeten. Gewoon lekker eten, niet heel bijzonder. De schnitzel was volledig belegd met soppige garnering, onderkant idemdito soppig en slecht gebakken.

Van ons achten vond iedereen het eten heerlijk smaken en vonden het een aanrader! Ondertussen genoten wij van de rust, want een overvolle tent betekent ook vaak heel veel herrie. Er was volop aandacht voor de kinderen en de sfeer was ontspannen en hartelijk. Peter en Margret Aerts. Willem Robert van Dijk.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Ruinen

Zeker aan te raden. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die er alles aan deed om het zo aangenaam mogelijk te maken. Zondag 27 november heb ik met een kameraad er gegeten. We kunnen dit gezellige restaurant van harte aanbevelen. Geen plek meer voor toetje.

Ook restaurants in de buurt van ruinen is dat er Texels bier Het einde der tijden tim lahaye wordt getapt naast Hertog Jan dat natuurlijk ook prima is. Nederland Nederland Belgi Servi. De Herberg van Rune op 7 november Zou dit zeker aanraden als je op zoek bent naar een betaalbare goede hap. Prima eten, ze waren alleen niet ingespeeld op 8 radler 0,0 drinkers dat was niet in deze getale in huis!

Zondag 27 november heb ik met een kameraad er gegeten. Deel op Facebook Deel op Twitter?

Contactgegevens

Geen plek meer voor toetje. Veel vlees en patat en mayonaise, weinig groente. De hamburger was lekker, alleen een broodje bij de hamburger als diner is niet mijn keuze, staat ook niet vermeld op de menukaart en al helemaal niet op een houten plankje.

De Herberg van Rune op 2 mei Desondanks hele goede indruk welke smaakt naar meer. Bekijk onze menukaarten Menukaart Mei. Sfeervolle omgeving met zeer vriendelijke service.

Zie ook:

Bruno banani absolute woman kruidvat

Hoe vouw je een bloem van servet

Parkeren het dorstige hert tilburg

Fort st pieter maastricht

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lisanne 05.12.2018 01:13
Deel op Facebook Deel op Twitter.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019