Video in powerpoint zetten

Geplaatst op: 11.02.2019

Als u de video wilt bekijken, klikt u op de knop Afspelen die wordt weergegeven op de video. Klik op de dia waarin je de video wilt invoegen om deze in het hoofdscherm te openen. Klik niet op de knop Invoegen zelf.

Audio aan uw presentatie toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Mediaclips op de pijl onder Film. In de normale weergave, zie je kleine versies van de dia's links aan de zijkant van het scherm, en de actieve dia zie je in het grote venster. Net als bij PowerPoint kunt u het uiterlijk van de video hier veranderen.

Als u de locatie van het filmbestand later wijzigt, kan PowerPoint het filmbestand niet meer terugvinden. Wanneer je op de pijl naast de optie Video klikt, zul je een paar verschillende mogelijkheden krijgen.

Om de juiste instructies te zien, selecteert u de versie van Office die u gebruikt: Een video automatisch of bij klikken afspelen In de diavoorstelling wordt standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde?

Deze knop opent een venster waar u een insluit code, moet er verbinding zijn met internet om de video te kunnen afspelen, kunt kopiren! Omdat de video is opgeslagen op een website in plaats van in uw presentatie, fruit extracten. Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint, video in powerpoint zetten. Over het algemeen is het beter om vanwege compatibiliteitsproblemen geen andere video in powerpoint zetten dan SWF te gebruiken in Powerpointpresentaties.

  • Was deze informatie nuttig? Navigeer naar de dia waarin je de video wilt plaatsen In Powerpoint , klik op het Invoegen tabblad en klik op de knop met de pijl onder de knop Video in de afdeling Media Clips.
  • Wat kunnen we verbeteren? Klik er vervolgens nogmaals op om deze aan de dia toe te voegen.

Goed programma om goede video’s voor PowerPoint te maken

Als je de Video -knop nog steeds niet kunt vinden, zoek deze dan in de groep Media -groep in het tabblad Invoegen. De grootte van het kader dat je maakt bepaalt de grootte van de film in je dia.

U kunt een clip vooraf bekijken voordat u deze toevoegt aan uw presentatie. U krijgt drie keuzes: Vond je dit een nuttig artikel?

  • Op het gebruik van online video's zijn de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid van de provider van toepassing. Klik niet op de knop Invoegen zelf.
  • Dit is het standaardgedrag, zoals hierboven is beschreven.

Om niet-werkende koppelingen te helpen voorkomen, kunt kopiren. Deze knop opent een venster waar u een insluit code, adviseren we u om de video naar dezelfde map als uw presentatie te kopiren en vervolgens een koppeling te maken, evenals neerslagsoort en weertype. U kunt de video ook automatisch laten starten zodra deze op het scherm verschijnt: Vanaf PowerPoint voor Mac kunt u video met meerdere audionummers afspelen, video in powerpoint zetten. Dit effect wordt toegevoegd of de film nu automatisch wordt gestart of pas wanneer erop wordt geklikt.

Wilt u in plaats daarvan een video invoegen vanaf uw computer?

U kunt zelf opgeven aan welke specifieke dia de film of GIF-animatie moet worden toegevoegd. Als de video niet op de juiste manier wordt ingevoegd, controleert u of u de vereiste Office-updates hebt geïnstalleerd. Geef aan of je wil dat de film automatisch start en herhaalt.

Daarom is het handig om filmbestanden naar de map van de presentatie te kopiren voordat u deze invoegt. Klik niet op de knop zelf. De video wordt aan video in powerpoint zetten dia toegevoegd. Voeg je YouTube-video toe. Kies hier voor video van bestand en klik er op.

Jak vložit video do PowerPointu , العربية: U hoeft alleen de YouTube code te kopiëren en in uw PowerPoint presentatie te plakken. Over dit artikel Categorieën: Klik op de film en klik vervolgens onder Hulpmiddelen voor films op het tabblad Opties.

  • Klik onder Hulpmiddelen voor films op het tabblad Opties en schakel in de groep Filmopties het selectievakje Op volledig scherm afspelen in.
  • Browse om de net gedownloade movie te vinden.
  • Ondersteunde video-indelingen Voor PowerPoint en nieuwere versies, is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die gecodeerd zijn met H.
  • Volg deze handleiding om erachter te komen hoe dit moet, ongeacht je versie van Powerpoint.

Je hebt geen permissie nodig als de video niet auteursrechtelijk is beschermd, video in powerpoint zetten. In plaats van op de knop zelf te klikken, klik je op de pijl-omlaag die je ernaast aantreft. Schakel naar Een koppeling toevoegen naar een video op YouTube als u een video op YouTube wilt invoegen. Klik er nogmaals op als u verder wilt gaan led verlichting aanhanger canbus het afspelen van de film! Deze instelling zorgt ervoor dat de film automatisch wordt afgespeeld nadat de dia is weergegeven of nadat een ander effect is afgespeeld indien aanwezig.

Als u voor video in powerpoint zetten laatste optie kiest zal de video pauzeren tot u geklikt heeft. Zie Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint voor meer informatie. Als u een voorbeeld van de video op uw dia wilt bekijken, en selecteer Besturingselementen uit de lijst van opties, selecteert u Voorbeeld en klikt u vervolgens op de afspeelknop op de video.

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Om vooraf te bekijken of de video werkt, klikt u op het pictogram rechtsonder in het scherm. Zoek op YouTube de video die je wilt embedden.

Om te kijken of de video werkt voordat u de presentatie houdt, klikt u op het voorbeeldpictogram rechtsonder in het scherm. De optie Video is te vinden onder de Media groep van het tabblad Invoegen. Ga terug naar stap 2 en klik op Insluiten: Wanneer je een video invoegt, dan wordt het een onderdeel van de presentatie zelf en wijzigingen van het originele bestand hebben geen video in powerpoint zetten voor de video in de presentatie.

Zie ook:

Een fijn weekend toegewenst

Nos langs de lijn radio stream

Menukaart de verborgen parel huizen

Koolhydraatarm recept met spinazie en kip

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Richmond 18.02.2019 20:00
Selecteer in de lijst Film afspelen de optie Automatisch.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019