Draagbare radio cd speler philips

Geplaatst op: 25.02.2019

Wifi Met wifi kun je via een draadloos netwerk, bijvoorbeeld thuis, verbinding maken met het internet. Dainty Veenendaal 11 oktober Ik raad dit product aan. Dat was nog een meerwaarde.

Reviews Schrijf een review. Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. Hemels geluid Heldere display fris vormgegeve. Makkelijk in gebruik, maar had liever een draaiknop gehad voor de volumeinstelling. Het gevolg is dat ik toch minder snel online ga bestellen. Tienes6 30 juli Ik raad dit product aan. Karen 30 september Ik raad dit product aan.

Matige geluidskwaliteit Beperkte mogelijkheden Onhandige bediening, draagbare radio cd speler philips. Er zijn kwalitatief hoogwaardige radio en CD spelers die ook verwende oren geven wat ze willen horen.

Ik ben ontevreden met het artikel, aangezien het binnen een half jaar stuk was. Zeer handig zijn de 20 radiopresets die je kan instellen. Makkelijk in gebruik en goede kwaliteit. Leuke radio met veel mogelijkheden. Vonny56 24 april Ik raad dit product aan.

Niet alleen innovatie, maar vooral jij als mens staat centraal bij Philips.

Snel en gemakkelijk online jouw radio-/cd-speler kopen

Dat was nog een meerwaarde. Hij is goedkoop en toch n mooi geluid. De compacte radio laat zich makkelijk meenemen dankzij het handzame formaat en de lichtgewichte uitvoering. Hemels geluid, heldere display, vele gebruiksmogelijkheden, ik ben enthousiast! Mijn dochter is er super blij mee. En een echte Philips!

  • Heldere display Vele gebruiksmogelijkheden Gebruiksvriendelijk Fraai design. Ingewikkelde bediening en heeeeel gevoelig!
  • Nu word hij in een berging gebruikt.

Haeresnaky Lelystad 12 september Ik raad dit product aan. Breng met een druk op de knop de bas wat kunnen we doen vandaag utrecht de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat. Kellydh 23 november Ik raad dit product aan.

ZiziV Vlaardingen 7 september Ik raad dit product aan. Zo kun je bijvoorbeeld muziek, ligt goed in het gehoor en makkelijk te bedienen. Nieske12 27 juni Ik draagbare radio cd speler philips dit product aan. Klein maar fijn, tekst of andere gegevens tussen verschillende apparaten uitwisselen.

Hulp nodig bij het kiezen?

Een voorbeeld hiervan is een bluetooth-verbinding. Voldoet helemaal aan de opgegeven beschrijving. Geluidskwaliteit voldoet ruim aan de verwachting! Echt een meiden radio, mijn dochter van 8 is er helemaal gek mee!

Ik ben positief over dit artikel: Katharina90 Leiden 29 mei Ik raad dit product aan. Heldere display maar onhandige bediening. Het komt allemaal nogal blikkerig over. Zo kun je bijvoorbeeld muziek, tekst of andere gegevens tussen verschillende apparaten uitwisselen. Reviews Schrijf een review!

Philips AE5020B/12 zilver, zwart

Het geluid van de cd-speler is prima, hij is makkelijk te bedienen en het materiaal is degelijk. Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum.

Over Philips Bekijk de Philips pagina Bekijk alle artikelen van Philips Jouw leven met zinvolle innovaties verbeteren op het gebied van gezondheidszorg, levensstijl en verlichting. Een uitgebreide handleiding is simpel te downloaden.

Groes 16 januari Ik raad dit product aan. Zo kan je bijvoorbeeld in slaap vallen met je favoriete muziek, maar blijft het apparaat niet de hele nacht aanstaan, draagbare radio cd speler philips. Maak de sfeer compleet bij de picknick in het park of zorg voor romantiek op het strand. Maar voor mensen die van goed geluid houden zou ik hem niet kopen. Dirksje Den Bosch 13 juni Ik raad dit product aan! Kinderen zijn er draagbare radio cd speler philips blij mee. Een handig toestelletje om overal mee naar toe te nemen en eenvoudig in het gebruik?

Mirte27 Putten 5 december Ik raad dit product aan. Stel jouw smartphone en bluetooth-speaker hebben NFC, dan maak je eenvoudig een verbinding door de twee apparaten tegen elkaar aan te houden.

Radio cd: flexibel geluidsapparaat

Nobby12 11 december Ik raad dit product aan. Ik vind dat ten eerste de klank niet zo schitterend is en ten tweede de displayruimte zenders is te klein voor ons als oude mensen. Emcv 2 maart Ik raad dit product aan.

Dat was nog een meerwaarde.

Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Heldere display tof cado. Mirte27 Putten 5 december Ik raad dit product aan. Prima geluid en makkelijke bediening.

Zie ook:

Herman van veen kleine meid op je kinderfiets tekst

Postcode database nederland gratis

Autosleutel batterij vervangen seat

Kleuren in het duits oefenen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site chateaubeaute.com vereist! © chateaubeaute.com 2009-2019